SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlık'ta Bomba Var" İhbarı!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:03:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece yarısından sonra Sağlık Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin ortaklaşa kullandığı binaya bomba konulduğu ihbarı polisi alarma geçirdi.

Ankesörlü telefondan yapıldığı belirlenen ihbar üzerine gece saat 01.00 sularında çok sayıda polis ekibi, İnönü Caddesi'ndeki Malatya Sağlık Müdürlüğü binasına girerek arama işlemi başlattı. İnönü Kapalı Çarşısı ile Ticaret ve Sanayi Odası'nın bulunduğu alanı yaya ve araç trafiğine kapatan ekipler, bölgeye kimseyi yaklaştırmadı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba uzmanı ekipler, sözkonusu binada bomba araması yaptı. Arama sonucunda binada bomba bulunmadığını ve ihbarın asılsız olduğunu belirleyen ekiplerin çalışması, daha sonra yolun karşısında park halinde duran ve uzun süredir burada olduğu olduğu tespit edilen minübüs üzerine yoğunlaştı. Minibüse yakın bir noktaya  jammer (sinyal kesici) yerleştiren görevliler, bir süre sonra minibüsün sahibine ulaştı. Minibüs sahibinin gelmesinden sonra minibüs içinde yapılan incelemede de herhangi bir bulguya rastlanmayınca, olağanüstü durum normale çevrildi ve bir saati aşkın süreyle trafiğe kapatılan yol açıldı. 

Bomba ihbarından haberdar edilen Malatya İl Sağlık Müdürü Doktor Nail Umay da gece yarısı müdürlük binasına gelerek polisin çalışmasını yakından izledi. Polisin güvenlik şeridini kaldırıp olay yerinde ayrılmasından sonra Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, müdürlük binasına geçerek incelemeler yaptı.

Haber : Görüş Gazetesi

Fotoğraflar : Niyazi Doğan - Levent Barış

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız