SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlıkta Değerlendirme Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-02-11 17:14:18
Sağlıkta Değerlendirme Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Kamu Hastaneleri Birliği 2015 Yılı Değerlendirme ve 2016 yılı Hedefler toplantısı, Genel Sekreter Doç.Dr. Hilmi Ataseven Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya ilişkin olarak yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Genel Sekreterliğimize bağlı sağlık tesislerinin gözden geçirilmesi amacıyla yapılan ''Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2015 Yılı Değerlendirme ve 2016 Yılı Hedeflerimiz'' toplantısı gerçekleştirildi. Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hilmi Ataseven başkanlığında yapılan toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Dr. A. Vahap Boztepe, İdari Hizmetler Başkanımız Dr. Harun Kurt, Mali Hizmetler Başkanımız Mücahit Düzsöz, Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Erhan Berk, hastane başhekimlerimiz, müdürlerimiz, Genel Sekreterliğimiz Uzmanları ve hastanelerimizin diğer yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreterimiz; sağlık tesisleri yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Genel Sekreterliğimize bağlı Sağlık Tesisleri “2015 Yılı Değerlendirme ve 2016 Yılı Hedeflerimiz” toplantısının hayırlara vesile olması temenni etti.

Toplantıya katılan İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Nail Umay: “Yirmi dört saat kesintisiz, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunabilmek çok ciddi özveri gerektirir. Siz değerli sağlık yöneticileri bıkmadan usanmadan bu özveriyi, çalışma aşkını bir yıl boyunca sürdürdünüz ve 2015 yılını başarı ile tamamladınız. Büyük bir aile olarak Malatya Merkez ve ilçelerindeki hastanelerde bir yandan vatandaşlarımıza hizmet sunmaya bir yandan da sağlık çalışanlarının iş ortamlarını çağın gereklerine uygun hale getirmeye çalışıyorsunuz. Daima daha iyiye ulaşmak için zaman zaman durup bulunduğumuz yeri değerlendirmek, hedeflerimizi gözden geçirmek ve hedeflerimize ulaşabilmek için planlar yapmak gerekir. Bu gün bu toplantıda 2015 yılı çalışmalarımızı gözden geçirerek hedeflerimize ne kadar ulaşabildiğimizi göreceğiz. Bu toplantının ve bundan sonraki çalışmalarınızın daha başarılı olmasını diler, başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Toplantıya katılan Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr. Kemal Şener; “Yurdumuzda sağlıkta dönüşüm politikasından sonra iller bazında ve Sağlık Bakanlığı nezdinde tüm illerin ayrı ayrı sağlık değerlendirme toplantıları çok ciddi hazırlık çalışmalarından sonra yapılmaya başlandı. Bu değerlendirme toplantıları soncunda; o ilin sağlık hizmetlerinin, sağlık imkânlarının ve sorunlarının bir bakıma fotoğrafı çekilip masaya yatırılıp, eksik gedikler tespit edilip hal çaresi aranarak, iller arasında kıyaslamalar yapılıp çözüm yolları araştırılıp; sorunların en kısa, en etkili bir şekilde giderilmesine çalışılmaktadır. Ben de bu toplantının ve bundan sonraki çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını diler, halkımız için yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” Dedi.

Yaklaşık 6 saat süren ve hastanelerimizin tek tek değerlendirilmesinin yapıldığı, karşılıklı - bire bir istişarelerle, oldukça verimli geçen toplantının bitiminde Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hilmi Ataseven: “Birliğimize bağlı Sağlık Tesislerimizin yöneticileriyle gerçekleştirmiş olduğumuz ''2015 Yılı Değerlendirme, 2016 Yılı Hedeflerimiz'' toplantısını organize eden arkadaşlara teşekkür ederim. Bu toplantımız Sağlık Tesislerimizin hangi aşamada olduğunu görmemize ve gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz için yol haritası belirlememize ve sağlık hizmetlerimizdeki sorunların tespiti, çözümü ve ilimizin sağlık yöneticileri arasındaki iletişim ve koordinasyonu sağlaması bakımından oldukça anlamlı ve önemlidir. Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan hastanelerimizin tüm yöneticilerine ve tüm sağlık personellerimize teşekkür ederim. Bu çalışmanın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. '' dedi."

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız