SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlıkta Yetkili Sendika

0
Güncellendi - 2017-05-31 22:02:09
Sağlıkta Yetkili Sendika
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sağlık ve sosyal hizmet kolunda yetkili sendika yeniden Malatya Sağlık-Sen Şubesi oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, 15 Mayıs 2017 tarihi itibarı ile yapılan Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolunda sendikalı üye tespit tutanağının Malatya’da belirlendiğini kaydetti.

Bingöl, “Malatya'daki sağlık kurumlarından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi, İl ve İlçe Merkezindeki tüm Kamu Hastanelerin, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığında yetkiyi Sağlık-Sen almıştır. Malatya Sağlık-Sen Yönetim Kurulu, İlçe ve İşyeri Temsilcileri ve Sendikamıza gönül veren kardeşlerimizin katkısıyla, İl genelinde tüm kurum ve kuruluşlarda yetki yine emin ellerdedir” ifadelerine yer verdi.

Düzenli olarak her yıl üye sayılarını arttırdıklarını belirten Bingöl, Malatya Sağlık-Sen’e bu yılda 170 yeni üye kaydının yapıldığını belirtti. Bu başarıya emeği olan ilçe ve işyeri temsilcilerine teşekkür eden Bingöl, “Bu süreçte bize güven duyarak üyelikleri ile destek olan tüm üye arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor verdikleri yetkiyle sonuna kadar haklı davamızda mücadele etmeye, üyelerimizin sosyal haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Sendikamız sürekli çalışanın yanında oldu, yanında olmaya devam edecektir. Üyemiz olsun veya olmasın Tüm çalışan kardeşlerimizin haklı davalarında haklarını savunmaya devam edeceğiz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TÜRK SAĞLIK SEN (6 yıl önce)
    SAYIMDA YANLIŞLIK OLABİLİR TEKRAR SAYILMALI
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim özer (6 yıl önce)
    hayırlı uğurlu olsun sayın başkanım
    0
    0
    Yanıtla