SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağolsun Ahmet Bey Teklif Etti'

0
Güncellendi - 2016-05-13 15:17:29
'Sağolsun Ahmet Bey Teklif Etti'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, “Birbirimizle sürtüşerek, tartışarak değil, enerjimizi tüketerek değil, el birliği ile sinerji oluşturup Malatya’yı nasıl kalkındırmalıyız onun çabası içerisinde olmalıyız” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışırken, 30 Mart 2014 seçiminden sonra Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanan Arif Emecen, İzmir Fuarı Malatya Standı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

“Ben teknik kişiyim. Mühendisim. Ankara’dan teklif edilmiş değilim, sağ olsun başkanımız Ahmet Çakır bey teklif etti ve atamam yapıldı” diyen Emecen, “Ahmet Çakır ve ekibi bazı projeleri benden önce oluşturmuşlar. Ben bu projelerin çok daha hızlı, makul ve mantıklı süreler içerisinde, ete kemiğe büründürme ve kentimizi 2023 vizyonuna doğru kaydırma, biraz daha kafa yorma, teknik alt yapısını oluşturarak Malatya’mıza hizmet için geldim” ifadelerini kullandı.

Kendisinin ancak teknik konularda bilgi verebileceğini, başka konularda basına beyanat beklenmemesini isteyen Emecen, “Parçalanmış yapı hoş değil. Her konuda Malatya’nın geleceği diğer kuruluşların da iş birliği ile ele alınmalı. Malatya’yı 2023 hedefine varmak için Malatya olarak neler yapabiliriz. Sanayiciye, teknokrat olarak bana düşen sorumluluk, belediye düşen sorumluluk ve basın olarak sorumlulukla, birbirimizle sürtüşerek tartışarak değil, enerjimizi tüketerek değil, el birliği ile sinerji oluşturup Malatya’yı nasıl kalkındırmalıyız onun çabası içerisinde olmalıyız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız