SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağolsunlar, İstifalarını Sundular"

A- A+ PAYLAŞ

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, partililerle birlikte il binasında toplantı düzenledi. Tüfenkçi, "Başta Celal Ekici olmak üzere merkez ilçedeki bütün arkadaşlarımız ve yedekleriyle beraber istifalarını istedik. " dedi. 
 
Toplantıda konuşan Tüfenkçi, " 8 Ocak tarihinde yapılması planlanan Merkez İlçe kongremiz, partimizin daha önce almış olduğu karar gereğince; özellikle geçmişte olduğu gibi bu dönemde de tek aday ve tek listeyle kongreye gidilmesi prensibi vardı. Bizler il başkanlığı olarak gerçekten adayların isimlerinin önemli olmadığını önemli olanın Genel Merkez tarafından alınan kararın arkasında durulmasını istiyorduk. Ve bu noktada da son gün, son dakikaya kadar tek aday ile kongreye birlik, beraberlik ve uzlaşı içinde gidilmesini istedik. Bununla ilgili Genel Merkezimizden Teşkilat Başkanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Nurettin Nebati de yoğun programına rağmen Malatya'ya geldi. Adaylarımızla görüştü. Bizlerinde görüşünü alarak, kongrenin ertelenmesine karar verdi. Bunun üzerine de kongre erteleme kararı alındıktan sonra bizler arkadaşlarımızla görüşerek, başta Celal Ekici olmak üzere merkez ilçedeki bütün arkadaşlarımız ve yedekleriyle beraber istifalarını istedik. Onlarda sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve istifalarını sundular. Ben burada kendilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Genel Merkezimiz ve bizlerin eli rahatlamış oldu. İstifalar üzerine tüzüğümüzün 57. maddesi gereği Merkez Karar Yönetim Kurulu yeniden bir yönetim ataması yapacak. Bu atanan yönetim kuruluyla birlikte kongre sürecini bitirmiş olacağız. Kimin atanacağı ve ne olacağı şuanda belli değil. Bunu bizimde görüşümüzle birlikte MKYK karar verecek" dedi. 
 
Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Tüfenkçi, "Halk ile yönetim arasında bir köprü vazifesi gören, zor dönemde önemli işlevler yüklenen, yerel ve genel gündemdeki konuları takip ederek ve hatta gündemi değiştirerek, zor şartlardaki çalışma koşullarına rağmen üstün gayret gösteren basın mensuplarımızın gününü kutluyoruz. Bizlerde AK Parti hükümetleri olarak, gerek ulusal gerekse yerel basının hem çalışma şartlarını iyileştirme noktasında hem de çalışan gazetecilerimize her türlü kolaylığın sağlanması bakımından gayretlerimizi göstermekteyiz." diye konuştu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız