SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saha Sıkıntısı Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:52:49
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Teknik Direktör İsmail Tekin, Malatya’da saha sıkıntısı olduğunu savundu. 

Ligde bütün karşılaşmaların kendileri için derbi niteliğinde olduğunu kaydeden Tekin, “Geçen hafta Malatya İl Özel İdarespor ile önemli bir karşılaşma oynadık. Aslında son 5 haftadır derbi maçlar oynuyoruz. Pazar günüde Gaziantep temsilcisi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmada bizim için derbi niteliği taşıyor. Çünkü ilk 7 sırada yer alan takımlar arasında büyük bir puan farkı yok. Puan kaybeden takım alta düşerken, 1 puan alan takım üst sıralara çıkabiliyor. Biz bunun bilincindeyiz” dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaptıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “5 haftada 13 puan aldık. Bu ara bir yenilmezlik serimiz var. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ile sahamızda oynayacağız ve bu karşılaşmayı 3 puanla kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

“SAHA SIKINTISI ÇEKİYORUZ”

Tecrübeli çalıştırıcı, Malatya’da saha sıkıntısı olduğunu savunarak, şunları ifade etti: “Zorluklar çekiyoruz. Saha bulamadık. Havalar soğuk, tesiste istirahat etme imkanımız yok. Futbolcularımızın bundan bir şikayeti yoktur ama bana göre böyle olmaması gerekiyor. Kafamız futbolcularda kalıyor. Bunlar bizi etkiliyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın, profesyonelce hareket etmesi lazım. Yeşiltepe’de maçlar var, sahaya gidemiyoruz. Yeşiltepe’ye bir saha yaptırdık şuan atıl durumda. İkinci saha olsa çok takımın yükünü kaldırabilir ama olmuyor. Stadımız var, yeni bir stat yapılıyor ve bununla övünüyor. Tabi olması lazım. Ama her şey onunla bitmiyor. O sahada oynayabilmek için bir sahada çalışabilmek gerekiyor. Burada oynayacaksınız ki, oraya gidesiniz. Bu nasıl olacak? Büyük saha yapılıyor, şükürler olsun. Ama Yeşiltepe’de boş alan var, saha yapılmıyor. Orada bir saha var ama atıl durumda buluyor. Yazık oluyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız