SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahada da Büyük Bir Ekibiz"

0
Güncellendi - 2016-04-27 17:37:25
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge İlçe Danışma Toplantısı AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Teşkilat Başkanı Nadir Çalık , İlçe Başkanı Mikail Sülük , İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , İlçe Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının katılımıyla İl Koordinatörlerinin Divan başkanlığında yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP teşkilatının her ay tüm ilçelerde düzenli olarak toplantılar yaptığını , seçimden seçime halkın arasına karışan eski siyasi alışkanlıkların da AKP ile son bulduğunu belirtti.

Malatya Teşkilatının AKP'nin kurulduğu günden beri örnek gösterilen bir teşkilat olduğunu belirten Hakan Kahtalı; " Biz Malatya teşkilatı olarak il yönetimimizle , ilçelerimizle, belediye başkanlarımızla,  meclis üyelerimizle, mahalle Başkanlarımızla sürekli saha da olan büyük bir ekibiz. Bu minvalde gereken tüm çalışmalarımızı hazırlamış Genel Merkezimiz ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan gelecek "Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi" ile alakalı kararı beklemekteyiz. Ülkemizin kaçınılmaz en büyük gerçeği başkanlık sistemidir. Doğrudan halktan yetkiyi almış bir başkan , hızlı karar mekanizmasının işlediği , kuvvetler ayrılığı ile suistimalin olmayacağı ve hepsinden önemlisi istikrarlı bir ortamın temin edileceği tek sistem "Başkanlık Sistemi"dir." dedi.

2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Pütürge'nin % 86 ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğini hatırlatan İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Tüm vatandaşlarımızı 7 Mayıs günü Kapalı Çarşı Meydanında Cumhurbaşkanımızla bir olmaya davet ediyoruz" diyerek sözlerine son verdi

İlçe Başkanı Mikail Sülük'te yaptığı konuşmada, "Göreve geldikten sonra ilçemiz de sürekli halkımızla iç içeyiz, mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Dokunmadık vatandaşımız , çalmadığımız kapı kalmayacak. Bizler halkın içinden çıkmış kadrolarız.Bizler halkla birlikte yürümeye devam edeceğiz."dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız