SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahada Karpuz Fidesi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:36:23
Sahada Karpuz Fidesi!
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1.Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı İnönü Stadı’nda belirlenen eksiklerin giderilme çalışmaları sürüyor.

İnönü Stadı’nı PTT 1. Lig’e hazır hale getirmek için çalışmalara başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, Malatya'ya bir heyet göndererek İnönü Stadı’nın eksiklerini tespit etmişti.

Bu eksiklerin Yeni Malatyaspor Kulübü’ne iletilmesinin ardından harekete geçen Malatya Büyükşehir Belediyesi, başta stat giriş çıkışları olmak üzere, lavabolar, soyunma odaları ve koridorları istenen standarda ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor yönetiminin de yakından takip ettiği çalışmaları sezon başlamadan önce tamamlamak isteyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Pınarbaşı’ndaki antrenman sahalarının yenileme çalışmalarına ise mevsimsel koşulların yapılacak işleme müsait olmadığı için ara verildiği ifade edildi.

NURETTİN SOYKAN TESİSLERİ’NİN ZEMİNİNDE KARPUZ ÇIKTI

Yaklaşık 1 aydır kullanılamaz durumda bekletilen Pınarbaşı’daki antrenman sahalarında şuan için herhangi bir işlem yapılmazken, çalışmaların mevsimsel koşulların çim serimine müsait olmadığı için durduğu ifade edildi.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda birinci antrenman sahasının alt temel malzemesinin serildiği, ikinci antrenman sahası için ise rulo çim serme işlemine geçileceği kaydedildi. Daha önceden siparişi verilen rulo çimlerin serim işlemine hava sıcaklığının düşmesiyle başlanacağı kaydedildi.

Bu arada Pınarbaşı’ndaki antrenman sahalarının kumla serili zemininde karpuz fidesi çıkması ilginç bir görüntü ortaya koydu.

Zeminin büyük bölümünün karpuz fidesiyle kaplanması durumu “Yeni Malatyaspor’un sahası karpuz tarlasına döndü” esprilerini de beraberinde getirdi.

Görenleri şaşkına çeviren antrenman sahasının bu durumuna müdahale edilip edilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız