SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahalara Döneceği Günü Bekliyor

0
Güncellendi - 2016-12-09 18:18:31
Sahalara Döneceği Günü Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da sezon başında antrenmanda geçirdiği sakatlık sonucu çapraz bağları kopan ve ameliyat olan kaleci Vedat Kapurtu yeşil sahalara döneceği günü bekliyor.

Antrenmanda şut çalışması esnasında dizi dönen ve çapraz bağları kaleci Vedat Karputu, İstanbul’da başarılı bir operasyon geçirmişti. Bireysel çalışmalarına devam ettiği öğrenilen tecrübeli kalecinin devre arası kampına katılacağı belirtildi.

Gerek kişiliği gerekse de başarılı kaleciliğiyle sarı-kırmızılı taraftarın gönlüne girmeyi başaran Kapurtu, sakatlığından sonra kaleyi kendisinden devralan Hakan Canbazoğlu’nun formsuz haftalar geçirmesiyle yine gündeme geldi.

Teknik heyetin kaleci transferi konusunda arayışlara başlamasının ardından gözlerin çevrildiği Vedat Kapurtu’nun ligin ikinci yarısı için forma rekabetine dahil olmaya hazır olduğunu teknik heyetle paylaştığı öğrenildi.

38 yaşındaki kaleci daha önce yaptığı açıklamada bir süre daha futbol oynamaya devam edeceğini açıklamıştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatya (7 yıl önce)
    38 yaşında, kısacık boyu olan Vedat'ı böyle haberlerle 1 numaraya yazmaya çalışan sitenin amacı ne? Ayrıca Ertaç varken Hakan'ı oynatan hocaya ne demeli? Aklınızı mı kaçırdınız, nasıl bir futbol anlayışınız var?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (7 yıl önce)
    ertaç hakandan daha iyi bence şans verilmesi gerekir hemde derhal
    0
    0
    Yanıtla
  • ft44 (7 yıl önce)
    ıkıncı yarı kalede gormek ısterız
    0
    0
    Yanıtla
  • dinçer (7 yıl önce)
    resmen ertaç gibi bir yeteneği harcıyolar inanılacak gibi değil... hakan dan katbekat üstün
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    O yasta sahalara dönmesi zor kaleye ertaç gecmeli hakan canbazoglu ligin altinda bir kaleci
    0
    0
    Yanıtla