SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahamızda Galip Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2016-12-09 17:32:39
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta ikinci sırada bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında ligin son sırasında yer alan Kahramanmaraş Sakarya Spor’u konuk edecek. Turuncu yeşilliler, zayıf rakibi karşısında 3 puanı alıp, lider Adıyaman 1954 Spor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeşilyurt Belediyespor, geride kalan 11 haftada 22 puan toplayarak, lider Adıoyaman 1954 Spor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. 11’nci haftada deplasmanda Elazığ Yolspor karşısında önemli bir galibiyet alarak, lider ile arasındaki puan farkını 1’e düşüren turuncu yeşilliler, Pazar günü sahasında 3 puanla ligin son sırasında yer alan Kahramanmaraş Sakarya Spor ile karşılaşacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, Kahramanmaraş Sakarya Spor karşısında mutlak 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

Grup’ta yer alan takımları kolay ya da zor rakip olarak ayırmadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Rakibimizin 3 puanı var ve grupta son sırada yer alıyor. Bu durum bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Ligdeki takımları zor ya da kolay olarak ayırmadan, her rakibe karşı aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz” dedi.

Tekin, hafta içi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Elazığ Yolspor deplasmanında önemli bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde Kahramanmaraş Sakarya Spor maçı var. Sahamızda u karşılaşmadan galip gelerek, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Kahramanmaraş Sakarya Spor, 11 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Murat Kasap, Yiğit Çam, Erdem Altaş hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ft44 (7 yıl önce)
    rakip kucumsenmemelı sonuncu dıye kesınlıkle bu macın seyırcı destegı ıle alınması lazım
    0
    0
    Yanıtla