SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sahaya İhtiyaç Var'

A- A+ PAYLAŞ

 Amatör Küme'de mücadele eden Tecdespor'un Başkanı Suat Yıldırım, sahaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Tecdespor olarak Malatya amatörüne büyük renk kattığımıza inanıyorum diyen Yıldırım, "Malatya'da çok az sayıda semt kulübü var. Semt kulüpleri olarak cüzi miktarda paralarla ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu zor şartlar altında sahamız olmadığı için farklı sahalarda antrenman yapmak zorundayız. Bu bize ayrı bir maddi külfet oluşturuyor. Tecdespor olarak acilen bir sahaya ihtiyacımız var.Biz Tecdespor olarak Malatya amatörüne büyük renk kattığımıza inanıyorum. Malatya sporunun gelişimi adına da çalışmalarımız oluyor. Örneğin kulübümüze ait arazimize spor salonu yapılması ve Malatya'ya kazandırılması adına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Bizim amacımız çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyarak spora yönlendirmek. Bu amaçla da büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Ancak Tecdespor Kulübü olarak acil olarak bir sahaya ihtiyacımız var. Yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız