SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahibi Yatmış, Kartı Çalışmış!

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran bir kişi, malzeme aldığı yere kredi kartı bıraktığını, aynı gün karıştığı kaza nedeniyle tutuklandığını, cezaevinde iken kartının kullanılmış olduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu.

Polise başvuran 26 yaşındaki M.K., 29 yaşındaki F.İ.’den aldığı malzeme için kredi kartını bu şahsa bıraktığını, kartının bu kişi tarafından daha sonra 35 yaşındaki H.Ş. adlı kuyumcuda alışveriş için kullanıldığını öne sürdü. Olay polis raporunda şöyle anlatıldı:

“01/04/2009 günü saat: 19.00 sıralarında müracaatta bulunan müşteki alınan ifadesinde; 26/01/2009 günü F.İ.’den malzeme aldığını ve kendi adına kayıtlı Akbank kredi kartını işlemleri yapması için verdiğini, aynı gün ölümlü trafik kazasına karıştığı için 15 gün cezaevinde kaldığını, bu süre içerisinde kredi kartının F.İ.’de kaldığını, cezaevinden çıktıktan sonra 20/02/2009 günü Akbank’a gittiğinde kredi kartı ile H.Ş.’ye ait işyerinden 1.500.00 TL karşılığı alış veriş yapıldığını öğrendiğini, F.İ.’nin parayı en kısa zamanda kendisine ödeyeceğini söylediğini ancak bu zamana kadar ödemediğini, kendi kredi kartını izinsiz olarak kullanan F.İ. ve kredi kartını kontrol etmeden işlem yapan H.Ş.’den şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili olarak ifadeleri alınan şüpheli şahıslar ise sevk edildikleri adli mercilerce serbest bırakılmışlardır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız