SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahil Güvenlik

0
Güncellendi - 2017-06-02 02:07:41
Sahil Güvenlik
A- A+ PAYLAŞ

Son derece iyi ve işini severek yapan bir cankurtaran olan Mitch Buchanon (Dwayne Johnson), kendisi gibi işinde en iyilerden oluşan bir ekibin liderliğini yapmaktadır. Ekibe yeni katılan eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Matt Brody (Zac Efron) ile yıldızları ilk başta barışmaz. Plajın sahibi el değiştirip Victoria Leeds (Priyanka Chopra) adında bir kadına geçtikten sonra sahilde daha önce olmayan uyuşturucu kullanımı ve cinayetler başlamıştır. Durumu yolunu koymak isteyen Mitch, Matt ile tüm fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak tehlikeli bir çeteyle mücadele edecek, kendi yetkilerini aşarak adeta polis gibi savaşacaktır.

Vizyon Tarihi: 2 Haziran 2017

Yapımı : 2017 - ABD

Tür : Aksiyon , Dram , Komedi , Macera

Yönetmen : Seth Gordon

Oyuncular : Dwayne Johnson , Zac Efron , Alexandra Daddario , Priyanka Chopra , Kelly Rohrbach

Senaryo : Robert Ben Garant , Mark Swift , Justin Malen , Damian Shannon

Yapımcı : Dwayne Johnson , Beau Flynn

Diğer Adı : Baywatch Movie

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız