SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin: "Adaylarda Tarafsızım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:18:15
Şahin:
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yerel seçimler öncesinde herhangi bir adayı destekleme konusunda taraf olmadıklarını ifade etti.

Şahin, AKP il binasında basın toplantısı düzenledi. Şahin, son dönemdeki toplumsal olayların farklı noktalardan bilinçli olarak çıkartıldığını savunarak, “Türkiye’de sağ –sol tartışması yaptılar, başarılı olamadılar. Kürt-Türk çatışması sağlanmaya çalışıldı, onu da bu barış süreci içerisinde, muhalefetin direnmesine rağmen hayırlı şekilde sonuçlandırmanın gayreti içerisindeyiz” dedi,

 Gezi olayları ile birlikte Alevi-Sünni çatışmasının da servis edilmeye çalışıldığını, ancak tabanın buna müsaade etmediğini belirten Şahin, “Sevindirici olan tarafı şu; özellikle teşvik edilmesine rağmen ne Alevi tabandan nede Sünni tabandan hiçbir halk kitlesinin bunlara destek vermediğine şahitlik etmekteyiz.  Gezi Parkında 120’den fazla fraksiyonun birçok alanlarda ihtilafları olmasına rağmen, yine söz konusu ülkenin istikrarının bozulması olunca, AK Parti İktidarının bertaraf edilmesi olunca bir araya geldiklerine şahitlik etmekteyiz. Ömürleri boyunca hiçbir zaman için bir masa etrafından bir çay dahi içmeyen insanlar, bugün bu ülkede gerçekten istikrarımızı bozmaya yönelik bir takım çalışmalarda bir araya geldiklerine şahitlik ettik. Bunlarında üstesinden geldik” dedi.

Sandığın Mart 2014’de geleceğini  belirten Şahin,  “Mart 2014’de yapacağımız seçimlerde vatandaşlarımız bizimde boyumuzun ölçüsünü verecek, diğer muhalefetinde mutlaka sandıktan boyunun ölçüsünü çıkartacak” diye konuştu.

TMMOB ile ilgili tartışmalarında yersiz olduğunu ve TMMOB’nin haksız yere aldığı kesintilerin vatandaşın cebinden çıktığını belirten Şahin, “Hiç avukat, barosuna, bir doktor Tabip Odasına ve bir muhasebecide kendi odasına yapmış olduğu projelerden, bakmış oldukları hastalardan, müvekkillerinden aldıkları ücretin yüzde kaçını da odaya vereceğiz diye bir hüküm yokken maalesef TMMOB’de her projeden yüzde 2, yinede 300 TL’de meslek denetimi parası alıyor” diye konuştu.

Şahin,  yeni teşvik uygulamasından da 10 ve üzeri işçi çalıştıranların yararlanacağını söyleyerek, yeni uygulamanın hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Şahin, herkesin aday adayı olabileceğini söyleyerek, “Önce milletimize gideceğiz, milletimiz ne diyorsa onu yapacağız” dedi. Şahin, yerel seçimdeki adaylık konusunda tarafsız olduğunu belirtti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız