SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin AKP'nin Kahramanı!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:19:16
Şahin AKP'nin Kahramanı!.
A- A+ PAYLAŞ

TBMM’de karıştığı kavga olayı sonrasında Malatya’ya gelen AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKPli Belediye başkan ve yöneticileri ile vatandaşlardan oluşan kalabalık bir topluluk tarafından törenle karşılandı.

AKP İl Başkanlığının organizasyonu ile Milletvekili Şahin, Malatya-Adıyaman Yolu Tavşantepe mevkiinde karşılandı. Şahin’i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçe belediye başkanları, parti il ve ilçe teşkilatları yöneticileri ile vatandaşlar karşıladılar. Karşılama esnasında bir kişi “Battalgazi’nin torunu hoş geldin” diyerek bağırdı. 

Şahin, CHP’li milletvekilinin sözlerine karşılık verirken, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunurmak’ın kendisine vurmak isteyince müdahale ettiğini, kendisine her hangi bir yumruk gelmediğini, alnındaki kanamanın uzaktan atılan cep telefonu darbesinden dolayı oluştuğunu söyledi. 

Şahin, böyle bir olayla anılmaktan dolayı üzüntülü olduğunu söyleyerek, Malatyalılardan özür diledi.  

Şahin, “TBMM’de sizlerin bizlere verdiği yetki ile orada yasama görevini ifa etmenin gayreti içerisinde olurken, ama maalesef iktidarın başarı göstermiş olduğu bütün alanlarda Meclis çatı altında yapmış olduğumuz o güzel çalışmaları muhalefetin anlayışı bunu sekteye uğratma noktasında hoşunuza gitmeyen, gerçekten sokağın bile kabul etmeyeceği bir takım çıkışların var olduğunu görmekteydik. Meclis çatısı altında hiçbir zaman için bizim kabul edemeyeceğimiz tarzın muhalefetin yanlış bir takım çıkışlarının var olduğunu bilmekteyiz, görmekteyiz, yaşamaktayız” dedi.

“BEN YUMRUK YEMEDİM, CEP TELEFONU ATTILAR, KAŞIMA DEĞDİ”

Şahin olay anını şöyle anlattı: 

“Özellikle muhalefetin olduğu bölgede yoklama için girdiğimde adının yanılmıyorsam Ali Haydar Öner  olduğunu bildiğim CHP’li milletvekili kişinin, özellikle daha önce valilik yapmış olmasına rağmen orada avazın çıktığınca bas bas bağırıyor, ‘Sahtekarsınız, sahtekarsınız, sahtekarlar’ gibi böyle çoğul ifade kullanıyordu. Tam yanında geçeceğim bir zaman da, beni görmesine rağmen halen devam ediyor. Dedim ki, ‘Ya ayıp olmuyor mu?’ Çünkü tamamen muhalefetin olduğu bölgedeyim ve tek başınayım. Müdahale ettim, yani bu yapmış olduğu işin, hele hele devletin terbiyesini almış olan valilik makamında yılarca hayatını idame etmiş olan ve bugünde milletin desteği ile milleti temsilen burada bulunabilen milletvekili sıfatını alan bir kişinin öyle bir takım yanlış ifadeleri kullanmaması konusunda bir iki uyardım. O da biraz dikleşti ama, gerçekten beyin ameliyatı geçirdiğini bildiğim bu kişiye zaten el kaldırmamız mümkün değildi. Bende bir iki sert çıkışla, sözlerimle bu kişi sustu. Akabinde hemen yan tarafta bulunan MHP ve CHP sıralarında birileri ha bire avazı çıktığında bağırıyor, ‘Sahtekarsınız ulan’, aynen ifade bu. ‘Sahtekarsınız ulan’ diye bana doğru geldiğini gördüm, hissetim, ben döndüğümde gerçekten yumruğunu kaldırmış ve bana vurmaya çalışıyordu. Ben bir an dönmeseydim, kesinlikle yumruğu arkadan, ensemden yiyecektim. Döndüm ve ona müdahale ettim. Ondan sonraki süreç içerisinde zaten kameralar gösteriyor. Birkaç kez düştü, kalktı, neyse artık ona ben girmeyeyim. Kesinlikle tasvip etmediğim bir şey. O saate kadar bana bir tek tokat dahi gelmemişken, olayı ayırdılar ki, etrafta tamamen muhalefet milletvekilleri o an içinde olmasına rağmen kollarımı epeyce yakaladılar, bunu söylemek istemiyorum ama kollarım bile mosmor olmuş, elimizden almaya için uğraşıyorlar. Nihayetinde ayrıldıktan sonra, yanılmıyorsam bir cep telefonu uzaktan bana doğru geldi kaşımın üzerine geldi ve orada bir çizik oluştu. Haberlerde burnumun kırıldığını söylemişler. Kesinlikle bende o telefonun değmiş olduğu yerin dışında her hangi bir darbe olmadı. Biz orada yasama görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Ben özellikle böyle bir görüntü ile Malatya milletvekili olarak anılmaktan da inanın utanç duyuyorum ve yüce milletimizden de özür diliyorum, yani buna bizi mecbur ettikleri için. İnşallah Cenab-ı Allah Meclis çatısı altında buna benzer bir takım eylemlere bizi mecbur kılmaz. Ben özellikle MHP seçmeninden, CHP seçmeninden bunları çok iyi bir şekilde net bir şekilde göreceklerini ben ümit ediyorum. Kesinlikle 30 Mart seçimlerindeki birleşik muhalefetin AK Partiyi yıkamayışlarında kaynaklanan bir sıkıntı ve sancı var. Akabinde ise şuanda 10 Ağustos’ta İnşallah yine dünya mazlumlarının sesi olan sayın başbakanımızın o dünya liderinin devlet başkanı sıfatıyla İnşallah kamuoyu tarafından seçileceğinden hiç kuşkusu olmayan birleşik muhalefetin maalesef o birlikteliği Meclis çatısı altında da göstermeye çalışıyorlar.”

Şahin,karşılama töreninden sonra konvoyla şehir merkezine geldi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız