SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin de İstifa Ediyor

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’in milletvekili aday adayı olmak amacıyla Cumartesi günü basın toplantısı düzenleyerek görevinden istifa etmesi ve milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Mustafa Şahin’in Perşembe günü Ankara’ya giderek AKP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek ile görüşerek istifa ederek milletvekili aday adayı olma konusunda bilgi verdiği öğrenildi.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’in 15 Ocak Cumartesi günü Malatya’ya dönerek bir basın toplantısı ile istifasını ve milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

CHP VE MHP İL BAŞKANLARI DA İSTİFA ETMİŞTİ
Milletvekili genel seçimlerinde Malatya milletvekili adaylığı için daha önce CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba ve MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici de istifa etmişti. MHP’de Ömer Ekici’nin yerine Arif Yıldız atanmıştı. CHP’de ise Veli Ağbaba’nın yerine Hüseyin Baştürk üzerinde ittifak edildiği ve genel merkeze Hüseyin Baştürk’ün atanması için teklif edildiği açıklanmıştı.

AKP’DE İL BAŞKANLARI GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
Kuruluşundan bugüne değin Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya il başkanlığı yapan 3 isim görevlerinden istifa ederek milletvekili ve belediye başkan adayı olmuş ve listelere girerek seçilmişlerdi. AKP’nin ilk il başkanı Ali Osman Başkurt, 2. İl Başkanı İhsan Koca milletvekili olmuş, 3. İl Başkanı Ahmet Çakır ise belediye başkanı seçilmişti. AKP’nin son il başkanı Mustafa Şahin’in de bu geleneği devam ettirerek istifa ederek milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız