SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin İstifa Etti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin (fotoğrafta soldaki), milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

AKP il binasında basın toplantısı düzenleyen Şahin, AKP'nin kuruluş çalışmalarından beri bu siyasi hareketin içerisinde olduğunu belirterek, hayatını dönüm noktalarından birisini yaşadığını söyledi.

Makamların gelip geçici olduğunu, kendisinin AKP'de görev yaparken hiç bir zaman bir yerlere gelme düşüncesi ile hareket etmediğini ifade etti.

Kendisinin istifası nedeniyle atanacak olan il başkanının mevcut teşkilat içinden veya teşkilat dışından da olabileceğini, önümüzdeki hafta atamanın yapılmasının beklendiğini, bu süre de ise il başkanlığına il başkan yardımcısı Bülent Tüfenkçi'nin (fotoğrafta sağdaki) vekalet edeceğini kaydetti.

Malatya'da AKP üyesini 34 binden 52 bine çıkarttıklarını, siyasi ve hizmet anlamında önemli başarılar elde edildiğini kaydeden Şahin, "Hiç kimse teşkilat ile birlikte hareket etmeden başarılı olamaz. Teşkilat mensupları olarak emanete ihanet etmedik, ettirmeyeceğiz. Hiç bir zaman popülist siyaset yapmadık, yalan söylemedik. Ben değil, biz mantığı ile hareket ettik" dedi.

Şahin'e il başkan vekili Bülent Tüfenkçi, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İl başkanı Şahin ile birlikte Kale İlçe Başkanı Ömer Gökçe'nin de istifa ettiği belirtildi.

Bu arada Şahin, başörtülü öğrencilere yönelik ikna odası kurduğu iddiasıyla suçlanan İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Göknur Aktay'ın öğrencilerle çektirdiği fotoğrafı banı kuruluşlarına göndererek, "Eczacılık Fakültesi'nde kılık kıyafet yüzünden hiçbir öğrencimizin eğitimi engellenmemiştir. Bugüne kadar da bu yüzden disiplin soruşturması geçirip ceza almış bir öğrencimiz bulunmamaktadır" şeklindeki açıklamasına ise, kendilerine dekanın yaptığı açıklamanın aksi olan bilgilerin ulaştığını ifade ederek, iddiaların ispatlanması gerektiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız