SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin "Önemli Bir Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:54
Şahin
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Battalgazi Belediye İftar Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Şahin ve Başkan Gürkan, burada vatandaşlarla yakından ilgilenerek, vatandaşlara iftar yemeği dağıttı. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte geldiği Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra vatandaşlara iftar yemeği dağıtan Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan ayının önemine dikkat çekti. Şahin, “Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Yaptığınız ibadetleri kabul ve makbul etsin. Bizim özellikle sosyal belediyecilik anlamında belediyelerimizin yapmış olduğu hizmetler içerisinde ekstra diyebileceğimiz hizmetler arasında bulunuyor. Belediyelerimiz bugüne kadar alt yapı ile alakalı sorunlarla ilgilenirken, halkımıza iftar çadırları ile de hizmetlerini sürdürüyorlar. Önemli bir hizmettir bu. Yolda kalanlar, iftara yetişemeyenler, yaşlı, kimsesiz, fakir, fukaralar için bu iftar çadırları önemlidir. Belediyelerimizin bu çalışmalarından dolayı başkan ve çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Bu işe katkı sağlayan iş adamlarımızdan da Allah razı olsun. Bizim inancımızın bizlere yüklemiş olduğu sorumluluk çerçevesinde, sosyal adaletin tesis edilmesi noktasında, tüm inançlardan çok daha farklı bir şekilde bu kültürü bu geleneği yerleştirmiş. Biz bunları yaparken hem dünyamızı hem de ahiretimizi imar etmeye çalışıyoruz. Onun için bu zamana kadar, bu sahada emeği geçen tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Cenab-ı Allah her ibadetin riyasının olduğunu ancak Oruç’un riyasının olmadığını bildiriyor. Oruç tutan insanımız bu ibadeti yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Oruç başta olmak üzere tüm ibadetlerimiz disiplin açısından oldukça önemli. Sabretmesini bilen ve bize emrolunan bu ibadeti yerine getirirken iftara bir dakika bile kalsa yiyip içmiyoruz. Ta ki ezan okunana kadar. Akşamla sahur arasında bize tanınan hakları sonuna kadar kullanıyoruz. Hep bize emredilen kurallar içinde oruç ibadetimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Disiplin açısından bu son derece önemlidir. Sırf Allah korkusundan dolayı ibadetlerimizi yerine getiriyoruz. Cenab-ı Allah bize bu günleri yaşattığı için ona hamdu sena olsun” dedi.

İslam coğrafyasında akan kanın durması temennisinde de bulunan Milletvekili Şahin, “İslam coğrafyasında dökülen kanların durması için ellerimizi Rabbimize açtığımızda bizim ulaştığımız noktaya onların da ulaşmasını nasip etsin” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız