SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin, Sonuçları Değerlendirdi

A- A+ PAYLAŞ

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Şahin değerlendirmesinde; "Bir kez daha, aziz milletimiz, kendi iradesiyle kimin kendisini yönetmesini istiyorsa, kimin ortaya koyduğu projelerde umut görüyorsa, kimin ülkesini daha da zenginleştireceğini ve kalkındıracağını düşünüyorsa oyunu, ona göre kullanmıştır. Oy kullanan her iki seçmenden birinin iktidar partisine oy vermesi, halkın somut projelere ve yapılanlara göre değerlendirme yaptığını açıkça göstermiştir. Kaynağı, yapılma süreçleri ve süresi belli olmayan vaatlere milletimiz itibar etmemiştir. Geçmişte çok kez gördüğümüz vaat yarışları, siyaset sahnesinde yerini icraatlara bırakmıştır. Kısacası, bu seçim, yapılanlarla, vaatlerin karşılaşması olmuş, halk iradesini yapılanlardan yana kullanmıştır. Sonuçta, halkımız yapılan tüm icraatları takdir etmiş ve bundan sonra da devamını arzuladığını belirtmiştir .Ayrıca, Türk siyaset tarihinde bir ilk yaşanarak, bir siyasi parti, iktidarda olup da, ilk kez üst üste üç seçimde oy oranlarını yükseltmiştir. Bu, önemli bir başarıdır. Elbette bu başarı, ekonomide, siyasette ve sosyal alanda büyük beklenti oluşturmaktadır. Bu da, AK Parti'nin sorumluluğunu artırmıştır. Biz de MÜSİAD olarak, feraset sahibi milletimizin verdiği oylarla, statükonun bitirilmesi ve başlatılan değişim, dönüşüm, gelişim süreci için istikrarın sürmesi yönünde ortaya çıkan, bu seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını dileriz." ifadelerini kullandı.

21 HAZİRAN'DAKİ TOPLANTI MALATYA'DA

21 Haziran 2011 tarihinde MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve bölge şube başkanlarının katılımıyla yapılacak Bölge İstişare Toplantısı'nın Malatya'da yapılacağı belirtildi. Toplantıda genel değerlendirme ve istişare yapılacak ve seçim sonrası ekonomideki gelişmeler görüşülecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız