SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin ve Akdağ Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, bir dizi inceleme ve açılışlar için hafta sonu Malatya'ya geleceği bildirildi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın bir dizi inceleme ve açılışlar için Malatya'ya geleceklerini söyledi.

Koca, Şahin'in, 1 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Elazığ karayolu Kömürhan köprüsünde karşılanacağını, saat 11.00'de İnönü Üniversitesi'nde spor kompleksinde inceleme yapacağını, saat 15.00'te Battalgazi İlçesi'nde restore edilen tarihi yapıları inceleyeceğini, saat 16.30'da Yeşiltepe Spor Tesisleri'ni hizmete açacağını bildirdi.

Koca, Bakan Şahin'in daha sonra valilik, belediye ve partiyi ziyaret ettikten sonra saat 21.30'da Malatya'dan Ankara'ya uçakla gideceğini söyledi.

AKP İl Başkanı, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, 1 Aralık Cuma günü akşam gelip, saat 21.30'da Valiliği ziyaret edeceğini, geceyi Malatya'da geçireceğini, 2 Aralık Cumartesi günü Malatya Belediyesi ve AKP'yi ziyaret edeceğini, daha sonra sağlık tesislerini gezip, saat 12.30'da belediye konferans salonunda sağlık sorunlarıyla ilgili toplantıya katılacağını, saat 15.00'te Öğretmenevi'nde meslek odaları toplantısına katıldıktan sonra aynı gün saat 21.00'de Malatya'dan ayrılacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız