SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin ve Çakır'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:08
Şahin ve Çakır'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen bazı ulusal gazetelerin ekonomi yazarları, Malatya Valisi Vasip Şahin ile Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

Sabah Gazetesi Yazarı Elif Ergu Demiral, Şelale Kadak, Hürriyet Gazetesi Yazarı Gila Benmayor, Zaman Gazetesi Yazarı Günseli Özen Ocakoğlu ile Radikal Gazetesi Yazarı Müge Aygün, Başkan Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Ulusal gazetelerin ekonomi yazarlarını Malatya’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Çakır, Malatya Belediyesi çalışmaları ile ilgili yazarlara kısa bilgiler vererek, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın daha planlı büyüyeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret sırasında gazetecilere kuru kayısı hediye etti.

Ekonomi yazarları, daha sonra Vali Vasip Şahin'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız