SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:17:33
Şahin Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Şube Müdürü Dr. Tarkan Şahin’in babası emekli okul müdürü Atilla Şahin (65) vefat etti. 
 
Dr. Tarkan Şahin ile İstanbul’da görevli Dr. Tolga Şahin’in babası ve aynı zamanda Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun eski müdürlerinden Atilla Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 
Şahin için Malatya Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından, cenaze şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Tabipler Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın, Sağlık Müdürlüğü yönetici ve birim amirleri, arama-kurtarma ekip görevlileri, Şahin ailesi ve yakınları ile kalabalık bir topluluk katıldı.
 
Atilla Şahin’in cenaze namazıyla birlikte emekli banka müdürlerinden Mehmet Baki Uzunpınar’ın, Çevre ve Orman Bakanlığı Müşaviri Cafer Uzunpınar’ın ablası Esma Gültekin ve Hanife Özelçi ile Hafey Yokuş’un da cenaze namazları kılındı.
 
Cenazeler Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız