SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin, Yazıhan'ı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:02:48
Şahin, Yazıhan'ı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Halkımız ne diyorsa o doğrultuda hizmet yapma gayreti içinde olduk” dedi. 

Milletvekili Mustafa Şahin, köy programları kapsamında Yazıhan ilçesine bağlı Durucasu beldesi ve Kömüşhan, Böğürtlen, İriağaç köylerini ziyaret ederek sorunları dinledi. Yazıhan ilçesinin içme suyu ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan Karasu'da da incelemelerde bulunan Şahin’e İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, İl Genel Meclis üyesi Cafer Kuşdoğan ve partililer eşlik etti. Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Şahin, “Halkımız ne istiyorsa, o doğrultuda hizmetler yapmamız gerekiyor. Başbakanımız ve ekibi olmak üzere halkımız ne diyorsa o doğrultuda hizmet yapma gayreti içinde olduk. Bize görev omuzlarımıza yüklenmişse, mahşerde bunun hesabını verebileceğimizin bilinci ile çalışıyoruz” dedi. 

“Amacımız sizleri dinlemektir. Yaptıklarımızı değil, yapamadığımız hizmet varsa onları dinlemeye geldik” diyen Şahin, “Yapılması gerekenler boynumuzun borcudur. Eğer köyünüze kanalizasyon gelmişse, kanalizasyon gelirken yolunuz tahrip olmuşsa, o yolu yapmak da görevimizdir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız