SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin "Yeni Tarih Yazılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:51
Şahin
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart tarihinde yeni bir tarih yazılacağını ifade etti.

30 Mart seçimlerine sayılı günler kala AKP Kuluncak Belediye Başkan adayı Mehmet Boyraz ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kuluncak ilçesine bağlı Kızılmağara, Hacı Hasanlar, Karıncalık ve Çörtenler köylerini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek 17 Aralık tarihinden bugüne milli iradeye karşı birçok entrikalar çevrildiğini, vatandaşların sandıkta ihanet şebekelerine gereken cevabı vereceğini söyledi.

30 Mart tarihinde yeni bir tarih yazılacağını ifade eden Milletvekili Şahin, "30 Mart'ta herkesin sandık başına giderecek, sandıkları patlatacağına inanıyorum. Sizler, bizi hiçbir zaman zor günlerde yalnız bırakmadınız. Başbakanımız her seferinde kendisiyle alakalı bir takım hilelere başvuranlara karşı nasıl dik durduysa, milletimizde onunla birlikte dik durdu. Bugün o gündür. Bugün Başbakanımızı entrikalarla alaşağı etmeye çalışıyorlar. Başbakanımızın yiğit duruşu, milletimizin yanında yer alması, haksızlıklara karşı "dilsiz şeytan" rolüne girmemesi elbette ki bazı kesimleri rahatsız etti. Başta Pensilvanya'yı rahatsız etti. Artık bu işin taşeronluğunu buna verdiler. Darbelerden ümitlerini kesenler, farklı bir örgütlenmeyi karşımıza çıkardılar. Onlar ne yaparsa yapsın, milletimiz gerçeği biliyor. Hiçbir zaman bu kirli oyuna alet olmayacaktır” diye konuştu.

Konuşmasını büyükşehirle birlikte ilçelerimize ve köylerimize çift yönlü hizmet gelecek diye sürdüren Milletvekili Şahin şunları kaydetti:

“Bizden önceki iktidarlar döneminde adeta hizmete susamış olan köylerimizin yaşamış olduğu problemlerin çözümü için KÖYDES projelerini hayata geçirdik. Bu projeler kapsamında içme suyu, alt yapı, yol, kanalizasyon ve sulama suyu gibi problemlerin çözümünü gidermeye çalışıyoruz. Ülkemizde yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda olduğu gibi köylerimize yapmış olduğumuz bu hizmetlerin temel amacı da insanların mutlu ve refah içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Çiftçilerimizin tarım ve hayvancılık alanında daha sistemli çalışmaları için kapalı devre sulama sistemleri, ürün başına destek, elli baş büyük hayvan beslemek kaydıyla devlet köylerimize destek vererek köydeki vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürmek için gayret göstermektedir. Özellikle kırsal bölgelerde kooperatifçiliğin desteklenmesi köylülerimize büyük bir kolaylık ve avantaj sağlamıştır. Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle Malatya ve Kuluncak ilçemizin belediye başkanlarını seçeceksiniz. Büyük şehir olmamız hasebiyle bu köylerimiz ve ilçelerimize çift yönde hizmet gelecek. Bir yandan büyük şehir belediyesi bir yandan da Kuluncak belediyesi sizlere bu hizmeti sunacaklar. Kuluncak ilçemizin yıllardır susamış olduğu belediye hizmetlerini AK kadrolarla tanıştırıp sizlere güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Onun için yapılacak bu yerel seçimler Kuluncak için farklı bir anlam ifade etmektedir. Sizler sadece bu seçimde belediye başkanını seçmiyorsunuz aynı zamanda Türkiye de istikrarın devam etmesini, devlet içerisinde çöreklenmiş yapıların bertaraf edilmesine milli gelirin her geçen gün artmasına, sosyal barışın sağlanmasına ve bölgesinde her geçen gün güçlenen yeni Türkiye için oy kullanacaksınız. Onun için Pazar günü yapılacak yerel seçimler ilimiz ve ülkemiz için büyük önem arz etmektedir.”

Köy ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşların sorunlarını da dinleyip sorularını cevaplayan Milletvekili Mustafa Şahin, "Bizler sadece seçimler için değil her zaman sizleri ziyaret edip sorunları yerinde görüp çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız