SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin'den CHP'ye Gönderme.!

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, CHP'nin yumurta atan gençlere sahip çıktığını belirterek, "Şuana kadar halkın yanında olmayı hiç bir zaman başaramayanlar, bir takım marjinal grupların yanında yer alıyorlar" dedi.

AKP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya milletvekilleri TBMM'deki çalışmalar nedeniyle katılamazken, Malatya Belediye Başkan Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Başkanı Mustafa Şahin, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve yöneticileri katıldılar.

Toplantını açılışında konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, "Başbakanımız o Hüseyni duruşu ile bütün dünya insanlarını gönlünde taht kuran, bir duruşa sahip. Biz bunlara layık olmak zorundayız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden kimsenin devletin vermiş olduğu hizmetlerden zerre kadar, negatif yönde algılamadan pozitif yönde bütün insanlara yaklaşım acısında yapmış olduğumuz çalışmalar elbette ki takdir ediliyor. Ama takdir etmeyenleri de Allaha havale ediyoruz" dedi.

AKP'nin Nisan yağmurları gibi her yere yağdığını, muhalefetin ise yaz yağmurları gibi sadece belli nokta ve belli kesimlere yağdığını belirten Şahin, "Şuana kadar halkın yanında olmayı hiç bir zaman başaramayanlar, bir takım marjinal grupları, yeri geldiği zaman aynı tavırları kendilerine de göstereceklerini bildikleri halde 'Onların ellerinde yumurtanın olması ne ifade eder' gibi çok ucuz, çok basit siyasi malzeme yapmaya çalışan söylemlere şahit oluyoruz. Eğer sen öyle söylüyorsan, dünde Van'da
garibanların ellerinde de yumurta vardı, onları da masum görmeniz gerekmez miydi? Bunlar taş almaz diyorlar, ama dünde molotof alıyorlardı. Elbette ki öğrenci öğrenciliğini bilecek, siyasette olması gereken yerde siyaset yapmayı bilecek. Sevgi ve saygı sınırlarının ötesinde, bizim gençliğimize yakışmayan bir davranışı ancak bunlar sahiplenirdi. Dün Ergenekoncuların avukatlığını yaptılar, bugün bu grupların avukatlığını yapıyorlar, Meclis'e sokmaya çalışıyorlar" dedi.

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba'nın bir süre önce hizmet götürülmediğini iddia ettiği köylerle ilgili ifadelerine de yanıt veren Şahin, AKP'nin her kesime hizmet götürmeye çalıştığını ve Alevi vatandaşlara da gereken tüm hizmetlerin götürüldüğünü söyledi.

Şahin, "Eşit mesafe ve eşit seviyede hizmet götürüyoruz. Bize oy vermeyen köylere de hizmet götürdük. Elbette ki götüreceğiz. Ayrıştırma tohumlarını ekildiği dönemleri çok iyi biliyoruz" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız