SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin'e Çiçek Verdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:37
Şahin'e Çiçek Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri kendilerine destek çıkan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’e, çiçek vererek teşekkürlerin sundu. 

Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde mezun olan öğrenciler Milletvekili Mustafa Şahin'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Öğrenciler geçen sene Mustafa Şahin’e sorunlarını ileterek Dönemin Başbakanı Recep Tayip Erdoğan ile görüşmesini sağladı. Erdoğan’ın Malatya’ya gelmesi ile birlikte öğrenciler ile Erdoğan’ı görüştürdü. Öğrenciler, görüşmede, formasyon sorunlarının Erdoğan’a anlattı. Erdoğan öğrencilerin sorunlarını çözdü. Bunun üzerine Milletvekili Şahin’i ziyaret eden öğrenciler sorunlarını Başbakana ilettiği için teşekkür ziyaretine gitti. Şahin'i ziyaret eden öğrenciler çiçek verdiler.

İlahiyat Fakültesinden mezun olan Mustafa Yılmaz isimli genç, "Milletvekilimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler ilahiyat fakültesi öğrencileri olarak, sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bize vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlerin sayesinde eğitimimizi tamamladık. Bütün öğrencileri temsilen buradayız” dedi.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Eğitim öğretim yapmış olduğunuz üniversitemizde buna benzer sıkıntıların geldiğini görüyoruz. Elbette ki amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Öğrencileri dönemin Başbakanı ile buluşturduktan sonra Başbakanın talimatı ile birlikte bu sorunu çözdük. Belki de bu uygulamalar imkanlar ölçüsünde olmasına rağmen belki de keyfiyetten uzatılan bu süreyi hak etmiş şekilde olduğunuz gibi verildi. Burada bir hak gasp vardı. Ben kesinlikle üniversitemizde maalesef bugüne kadar buna benzer bir takım keyfiyetten gelen uygulamalar oluyor. Biz bunlara hiçbir zaman için tavsiye etmiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız