SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin'in Kayınbabası Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
Güncellendi - 2016-04-18 23:53:22
Şahin'in Kayınbabası Son Yolculuğuna Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in kayınbabası Cihan Tekin, Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in Elazığ'da ikamet eden 77 yaşındaki kayınbabası Cihan Tekin geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Tekin için cenaze töreni düzenlendi. İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına ve cenaze törenine, Milletvekili Şahin ile merhumun ailesi ve diğer yakınlarının yanı sıra Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi, Yeşilyurt, Kale, Yazıhan, Kuluncak Belediye Başkanları, AKP Malatya eski Milletvekili İhsan Koca, Elazığ AKP İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Malatya AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, eski İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP'nin ilçe yöneticileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cihan Tekin’in cenazesi, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çağlar köyünde toprağa verildi.

Kaynak : Elazığ İha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız