SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahip Çıkılmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:14
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kırmızı et Üreticileri Birliği mali genel kurulu gerçekleştirdi. 
 
Sultan Sarayı Düğün Salonu'nda yaklaşık 200 üyeli Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin mali genel kuruluna İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi,  AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir, Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Kırma, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Tarım İl Müdür Yardımcısı Ramazan Aytekin, ve çok sayıda birlik üreticisi katıldı.
 
Divan oluşumundan sonra açılış konuşmasını yapan Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, birliğin daha iyi hizmet verebilmesi için kayıt yaptırmayan üreticilerin bir an önce birliğe kayıt yaptırmalarına değinerek " Birliğimiz yaklaşık bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde kuruldu. Gönül isterdi ki burada mali genel kurulumuzu 500 kişiyle birlikte yapalım. Burada 200 üyemizin 120-130'u gelmiş. Burada birlikten kuvvet doğar. Herkesin birliğe sahip çıkması gerekir. 2011 yılında gerekli para ilimize girmedi. Çünkü tek nedeni üreticilerimizin birliğe kayıt olmamasıdır. Bu gelen para Malatya ekonomisine fayda sağlayacağı gibi üreticilerimize de büyük bir fayda sağlıyor olacaktı. Hükümetimiz üreticilerimize faizsiz krediyle her türlü imkanı sunuyor. Üreticilerimizin bir an önce Birliğe kayıtlarını yaptırmalarını istiyoruz." dedi. 
 
AKP Merkez İlçe Başkanı Veteriner Hekim Osman Güder ise" Son yıllarda çiftçilerimize ve hayvancılığa her türlü imkanlar sunulmuş vaziyette. Birlikler sizlerin hakkını savunmak ve sesinizi yukarılara duyurmak için kurulmuş hizmet yerleridir. Birliklerin daha iyi hizmet verebilmeleri için üreticilerimizin üyeliklerini yaptırmaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız