SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahip Çıkmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Attarlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda mevcut Başkan Ünal Ergöç güven tazeledi.

Malatya Attarlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulu Yıldız Düğün Salonu’nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan Ünal Ergöç tek liste ile yeniden tek liste ile aday oldu. Genel Kurulu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali evren, çok sayıda esnaf odası başkanı ve oda üyeleri katıldı.

MESOB Başkanı Keskin yaptığı konuşmada, “Odalarınıza destek verin ki sesimiz gür çıksın. Muhalefet olabilirsin, karşıda olabilirsin. Seçim zamanı çık, demokratik hakkındır, yapacaksın, yanlışı eleştireceksin. Ama öyle bir hakarete varan karalamalar yaptılar ki ama bakin, ‘çamur at, izi kalır’ diyorlar. Öyle insanlar var ki çamuru da atsanız da iz kalmaz. Malatya bizi tanır, bizde Malatya’yı tanıyoruz. Herkes odalarına sahip çıkacak. Seçilen oda yönetimlerine sahip çıkacaksınız. Oda yönetimini seçtikten sonra gidip eleştirmek yanlış” diye konuştu.

Tek liste ile yeniden başkanlığa seçilen Ünal Ergöç, “Odamıza sahip çıkmalıyız” diyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Ünal Ergöç başkanlığındaki Malatya Attarlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yönetim kurulu; Serkan Merdivenli, Naci Kalaylı, M. Niyazi Tekatlı, Ahmet Sarı, Bekir Çalık ve Ahmet Keskin. Denetim Kurulu’na da Ali Yenier, Uğur Tütüncü ve Oğuzhan Ok isimlerinden oluştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız