SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahip ve Destek Olmalıyız"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatya Spor’da yeni yönetim, Vali Ulvi Saran’ı ziyaret etti.

Makamında yeni yönetimi ağırlayan Vali Ulvi Saran, yaptığı konuşmada, “Görevinizde başarılar diliyorum. Yeni Malatya Spor, kurulduğu günden bu yana yüksek bir performans sergiledi ve başarılı oldu. Takım, bir önceki sezon play off’a kaldı ve bir üst lige çıktı. Bu yılda play off’a kaldı ama son saniye golüyle elendi. Yeni Malatya Spor gerçekten kendisini kanıtladı. Önümüzdeki yıllarda çok daha büyük bir gelişim sergileyerek, Süper Lige çıkacak. Buradaki başarı hakikaten kendisinden bir şeyler verilerek elde edilen bir başarıdır. Yüksek maliyetli kadrolar bu başarıyı gösteremeyebiliyor. Görüyoruz, son günlerde şike olayları var. Yeni Malatya Spor’a gönülden sahip ve destek olmak zorundayız. Denetim işlevini getirme sorumluluğu bize ait ve maddi süreçlere katılma durumunda olamayız. Harcamalarınız daima denetlenmek zorunda. Malatyaspor’un karşılaştığı sıkıntılar hep bu denetimsizlik sonucu olmuştur. Bunun dışında Yeni Malatya Spor’un ve başka profesyonel spor kulüplerinin gelişimi için üzerimize düşeni yapacağız. Spor iki alanda gelişir, bunlar amatör ve profesyonel alanlardır.  Bizim üzerimize ağırlıklı olarak düşen amatör sporları desteklemektir. Bu bağlamda Malatya’ya geldikten sonra ciddi bir atak yaptık. Spor alt yapısını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Malatya, spor alt yapısı yönünden yeterince alt yapıya sahip değil. Bir stadyum yapılması üzerine TOKİ ile bir çalışma yürütüyoruz. Bunun dışında her kesimden gençlerin spor imkanına kavuşması için şehrin muhtelif yerlerinde çok amaçlı spor salonları yapıyoruz. Tek bir salonunuz varsa herkese spor imkanı sağlayamazsınız. Bu eksikliği gördük ve iki spor salonunun yapımına başladık. 3 tane spor salonu yapacağız. Ayrıca okullarımızın spor aktiviteleri için gerekli araç ve gereçleri sunuyoruz” dedi.

Yeni Malatya Spor’un başarılı olacağına inandıklarını kaydeden Saran, “Malatya’yı temsil edecek bir futbol takımının uzun vadede başarılı olması için iyi bir alt yapıya ihtiyaç var. Alt yapıyı destekleyip, geliştirirsek Malatya iyi bir taban bulacaktır. Orduzu Pınarbaşı’nda tesis yapımı devam ediyor. Bir ödenek sıkıntısı çıktı ama bunu tamamlayacağız. Gönülden sizlere destek olacağız. İyi yoldasınız. Yeni Malatya Spor, prensiplerini bozmadan devam ederse, kısa sürede Süper Lig’e çıkacaktır. İnşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, “Görevde bulunduğumuz süreçte epey bir yol aldık. Temennimiz bundan sonra şehrimizin bu takıma sahip çıkmasıdır. Elazığ’daki birlik ve beraberliği Malatya’da da görmek istiyoruz. Malatya olarak güzel bir fotoğraf oluşturmak istiyoruz. Zatıalinizden de buna öncülük etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız