SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sahipsiz Bırakmayın'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Ege bölgesi takımlarından Nazilli Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşiltepe Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mehmet Kaplan yönetiminde çalışan Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Murat Avcu takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kıs pas çalışmasının ardından yapılan şut çalışmasıyla sona erdi.

Kart cezalıları Mert Güneş ve Ahmet Çetinkaya'nın Nazilli Belediyespor karşısında forma giyemeyecekleri bildirildi.
Öte yandan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mehmet Kaplan, İstanbulspor karşısında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istediklerini söyledi. Kaplan, İstanbulspor maçının kendileri için çok öçenmli olduğunu belirterek, "İstanbulspor maçı öncesi burada Kırşehirspor ile talihsiz bir maç oynadık. Farklı bir skorla mağlup olduk. Bu nedenle İstanbul maçı bizim için büyük önem taşıyordu. Kırşehirspor maçının bir tesadüf olduğunu göstermek istiyorduk.

İstanbulspor maçına çok iyi hazırlandık. Bu maçı mutlak kazanmak istiyorduk. Futbolcularda bunun bilinciyle maça çıktılar. İyi bir kenetlenme, birlik ve beraberlik oldu. İstanbulspor'da zorlu bir rakip ve onlarda mutlak 3 puan için sahaya çıkmıştı. Sağ olsunlar Malatyalı taraftarlarda bizleri yalnız bırakmadı. Çok güzel bir karşılaşma oldu. Takım olarak iyi mücadele ettik. İki gol bulduk ve maçı kazandık" dedi.

"DESTEK VEREN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Kaplan, bazı iş adamlarının takıma destek verdiğini ifade ederek, "Bildiğiniz gibi 27 Kasım'da yapılacak bir kongre var. Kulüpte sıkıntılar hat safhada. Bu hafta sağ olsun iş adamı Müslüm Boztaş iaşemizi karşıladı. Kendisine buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok güzel bir Malatyasporluluk örneği gösterdi. Malatyaspor Kulüp Eski Başkanı Haşim Karadağ'da İstanbul'da bizimle çok ilgilendi ve futbolculara bayram harçlığı verdi. Bu hafta içerisinde maddi olarak yine katkıda bulunacaklarını ilettiler. Yine
İstanbulspor maçı öncesi Malatyalı iş adamlarından Cengiz Fırat'ta galibiyet primi açıklamıştı. Hafta içerisinde bu maddi yardımı göndereceklerini söylediler. Buradan biz bütün Malatyalı iş adamlarımızdan Malatyaspor'u sahipsiz bırakmamalarını istiyoruz. Bu takımı yaşatmamız gerekiyor. Malatyaspor, geçmişinde çok önemli başarılar elde etmiş bir takım, bu takımı yalnız bırakmasınlar" diye konuştu.

"İSTANBULSPOR MAÇININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERMEK İSTİYORUZ"
İstanbulspor karşısında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını Nazilli Belediyespor ile oynanacak olan karşılaşmada göstermek istediklerini kaydeden Kaplan, "Nazilli Belediyespor, şampiyonluğa oynayan bir ekip. Tabi sonuçta onlarda 3. lig takımı ve rakiplerimizden birisi. Yine aynı birlik, beraberlik ve mücadeleyi gösterip, Nazilli Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız