SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sahipsiz Değil, Biz Varız'

A- A+ PAYLAŞ

Yönetimi "fiilen" ortada gözükmeyen Malatyaspor'un, Güngören Belediyespor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyet, içerisinde bulunulan zor döneme rağmen moral verirken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu iyi bir mücadele verdiklerini söylediler. Bu arada, Hamzaoğlu ile birlikte toplantıya katılan futbolculardan Selim, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle aldıkları kulüpten ayrılma kararından vazgeçtiklerini, kimse destek olmazsa da kendilerinin mücadelenin içerisinde yeralacaklarını söyledi.

"ZOR BİR MAÇTI.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, karşılaşma sonrasında basın toplantısına futbolcular Emrah ve Selim ile birlikte katıldı.

Hamzaoğlu yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi:

“ Zor bir maça çıktık. Ancak iyi bir mücadele sonrasında galibiyet elde etti. Uzun zamandan beri yapılan mücadelelere karşın arzuladığımız sonucu alamıyorduk. Ancak bugün mücadelemizin sonucunda arzuladığımız 3 puanı aldık. Takımdaki sıkıntıları herkes biliyor. Biz futbol adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Transfer için zamanımız var kadromuza takviye yapabiliriz. Futbolcularımı ortaya koydukları mücadeleci oyundan dolayı kutluyorum. Taraftarlarımıza da bizlere verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum”

Hamzaoğlu basın açıklamasının ardından ‘Sizleri karşılaşmanın kahramanlarından Emrah ve Selim’le başbaşa bırakıyorum’ diyerek ayrıldı.

"HAYIR.. BİZ VARIZ.."
Maç sonrası konuşan oyunculardan Kaleci Emrah, "Bu galibiyeti bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgimeyen taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Sahada ortaya konulan mücadelenin sonucunun alındığına inanıyorum” dedi.

Alacaklarını alamadığı için sözleşme feshedip ayrılacak futbolcular arasında gösterilen, ancak takımda kalan ve bir gole de imza atan Selim Akbulut ise, "Hocamız bize maçtan once ‘Toprağı ektik artık hasat zamanı’ dedi. Bizlerde meyveyi toplamamız gerektiği bilinciyle sahada mücadelemizi ortaya koyduk ve galibiyetle ayrılmasını bildik. Taraftarlarımız karşılaşmada ‘Sahipsiz Malatya’ diye tezahurat yaptılar. Hayır sahipsiz değil , biz varız. Hafta içinde, Celil, Güngör, Eren ve ben ayrılmayı düşünüyorduk. Hocamızla görüştük, tamam mı devam mı diye? Hocamıza kurtuluş savaşı içerisinde olacağımı söyledim. Bizlere ödeme de dahi yapılmaz, belediye, yönetim ve Vali, destek de çıkmazsa, Malatyaspor'a sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız