SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğun Gayret İçerisindeyiz"

0
Güncellendi - 2020-05-09 05:03:37
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen Şahnahan Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şahnahan Mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geziye Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Şahnahan Mahalle Muhtarı Mehmet Şimşek de eşlik ettiler.

Muhtar Şimşek: Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Şahnahan Mahallesinin kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatlarının çok eski olduğunu hatırlatan Şahnahan Mahalle Muhtarı Mehmet Şimşek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan altyapı çalışmaları yapıldığı zaman da ziyaret etmiş, biter bitmez asfaltlanacağını söylemişti. Bütün çalışmalar tamamlandı ve şuan sıcak asfalt serimi yapılıyor. Şuan üzerinde bulunduğumuz yol Suluköy, Bindal, Şahnahan grup yolu, yolumuz güzel oldu. Kalite gördüğünüz gibi, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gürkan: Hizmetlerimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum

Şahnahan Mahallesine MASKİ tarafından 56 kilometre kanalizasyon, 51 kilometre de içme suyu şebeke hattının yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bölgemizi uzun yıllar hizmet verecek bir altyapıya kavuşturduk. Bu çalışmaları yaparken bulunduğumuz grup yolu doğal olarak erozyona uğradı. Hemen standartlara uygun hale gelebilmesi için de çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün bu çalışmaların kalitesini hep birlikte test ettik, gördük. Malatya’nın daha modern bir şehir haline gelebilmesi için yoğun gayret içerisindeyiz. Şahnahan Mahallemiz toplamda 15 kilometrelik asfalt çalışması yapacağız. Biz, Malatya genelinde ilçelerimizde ve kırsal bölgelerimizde de bu çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Hizmetlerimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Allah için birazda belediye çalışanlarına yapılan haksızlıkları dile getirin.yari zaman li çalışma adı altında 3ay içinde işçilerin 45 gün sigorta kaybı ve maaş kayıpları var yarı zamanlı diyorlar ama işçiler tam zamanlı çalışıyor .idarecilerin gözünde değersiz ola biliriz şunu bilinki bir baba isen değerlisin.inanin çocuklarımıza karşı utanıyoruz.verilen maaslarla gelsin idarecilerimiz gecinsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • cihangir (3 yıl önce)
    Sayın Başkanım yapılan hizmet her zaman iyidir yapıyorsunuzda bende yol hizmeti haberini okurken aklıma dilek'in girişindeki 2 km lik yoldan hiç gittinizmi yola yama yapıla yapıla artık yamada tutmuyor orayıda bir görseniz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Şahnahan -Yeni devlet hastanesi metro hattinin calismalarindan bir kare...
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Yaw daha şehrin göbegi Malatya nin trafik yoğunluğunun en çok hissedilen tecde bostanbasi bağlantı yolları bitirilememisken resim verecek sahnahan yolunu mu buldunuz bu kadara da pes diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediyeci (3 yıl önce)
    Başkanım son bir kaç ayda Belesiyemizin çok değerli bürokratları sizinle çalışmak istemediklerini ifade ederek istifa ediyorlar. İlaçlama Müdürümüz Zeki Bey istifa etti. Adam ilaçlama konusunda çok iyiydi. Malatyayı avucunun içi gibi biliyordu. Temizlik İsleri Müdürü Şaban Bey Belediyemizin en ahlâklı, en dürüst,en sevilen ve çalıskan isimlerinden biriydi. Kadın ve Aile Müdürü Ahmet Ünver kardeşimizde istifa etti. Şimdide Belediyenin tanıtımına çok emeği olan Basın islerine getirdiğiniz Akif Bey istifa etmiş. Sizinle çalışak istemedikleri için emekli olanları saymıyorum. Yazık değilmi.Belediyemizin değerlerini heba etmeye. Aha 4-5 neye kalmaz emekli olup bizde gideriz. Ama Belediyeye hiç eyilik etmisiniz bilesiniz. Millet çok huzursuz. Etrafında seni ayıktıracak adam yok. Hepsi çok yaşa padişahım diyor. Ama ben de diyorumki Gururlanma Padişahım senden büyük Allah var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baskan kendi ekibini kurması lazım kendi getirdiği 2-3 adam var diğerleri hep eski dönemin adamı bu başkanı yıpratıyor adamların derdi kadro alıp ordan emekli olup yüksek maaş almak baskanım bunlara izin verme
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi Koç (3 yıl önce)
    Başkanın dün akıllı sayacıma su yüklemek için Büyükşehire geldim, şok oldum, gözlerime inanamadım. Belediyenin köşede bir Bankanın ATM si var. O köşeye belki her biri 50 metre kare olan Türk Bayrağı, Belediyenin yazısı ve Tayyip Erdoğanın fotografını asmışsınız? Birincisi şehitlerimizin kanından rengini almış Türk Bayrağını ayak hizasında makam araçlarının park edildiği otoparkınıza paravan yapmak doğrumu? İkınciside Tayyip Erdoğana bende oy verdim, çokda seviyorum ama o bir siyasi partinin genel başkanı? Belediyenin partisimi olur. Asılacaksa Atatürkün resmi asılır. Ama ne gerek var? Bu değerlerimizi ayak altı etmenin ne haceti var? Çok ayıpladım. CİMERE yazacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi kime şikayet ediyorsun ağabey :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (3 yıl önce)
    Göz boyama değil ne. Karayollarıda asfalt döküyor Büyükşehirde. Yazık günah değilmi, toprağın üstüne sıcak asfaltmı dökülürmüş. Bu gözler daha neler görecek, bu kulaklar daha neler duyacak? Olan milletin parasına oluyor. Bu çarçur değilde nedir Allah aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Toprağın üstüne asfalt dökmek dünyada sadece Malatya BB oluyor. devlet malında yetimlerin hakkı var
    0
    0
    Yanıtla