SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahnede Olmadığım Zaman Bir Parçam Eksik Gibi"

0
Güncellendi - 2019-11-16 02:26:07
A- A+ PAYLAŞ

Oyuncu ve şarkıcı Açelya Elmas, oyunculuğun hayatına işlediğini ifade ederek, “O kadar hayatıma işlemiş ki sahnede olmadığımda, insanlarla yan yana olmadığım zamanlarda hep bir parçam eksikmiş gibi geliyor” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliğinin destekleriyle düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen oyuncu Açelya Elmas, kamera önü oyunculuk atölyesi etkinliğine katıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı Antik Kafede gerçekleştirilen atölye çalışmasında konuşan Elmas, oyunculuğun bir yaşam tarzı olduğunu ifade etti. 

Elmas, genç oyuncularla yaptığı söyleşide, “Ömrünüzde bir tane hayat var ama oyunculukta herkessiniz. Bir sürü hayatsınız. Kendi doğanızın dışında pek çok şey yapabiliyorsunuz. Bir sürü hayata can veriyorsunuz. Bazen bir savaşçı, bazen baba, bazen anne, bazen öğretmen, bazen bambaşka bir dünyadan bir karakteri canlandırabiliyorsunuz. Tarihimizdeki kahramanların hayatlarına can verebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

Oyunculuğun kendisi için farklı olduğunu kaydeden Elmas, “Oyunculuk benim için bambaşka bir şey. Her şeyden önce adrenalin. Çok seviyorum. Sahnede seyirciyle karşı karşıya olmak bambaşka bir duygu. Onların enerjisi, sizin onlara gönderdiğiniz enerji bu bir aşk diye düşünüyorum. Oyuncu olmasaydım yine sahne üzerinde bir şey olurdum. Ya şarkı söylerdim ya da oyuncu olurdum, başka ne yapardım diye düşünüyorum açıkçası bulamıyorum. O kadar hayatıma işlemiş ki sahnede olmadığımda, insanlarla yan yana olmadığım zamanlarda hep bir parçam eksikmiş gibi geliyor. Şimdi işin eğitim kısmındayım. O da başka bir heyecanmış” diye konuştu. 

Elmas, atölye çalışması kapsamında genç oyunculara uygulamalı eğitimde verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız