SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahneden Miting Daveti

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Malatyalıları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da 25 Temmuz'da yapacağı mitinge davet etti.

18. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen Ebru Gündeş konserine katılarak burada bir selamlama konuşması yapan Bakan Yazıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de Hükümet Meydanı'nda Malatyalılara hitap edeceğini belirtti.

Bakan Yazıcı, "Malatyalılar sizler Türk siyaset tarihinde yol gösterecek, yön gösterecek kalabalığı oluşturmaya hazır mısınız?" diyerek, Malatyalıları 25 Temmuz Pazar günü yapılacak olan mitinge katılmaya davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız