SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sahneye Hakem Çıktı.. Sonra..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3-1 mağbuliyetle sonuçlanan maç sonrasında hakem Fırat Aydınus'u eleştirirken, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'dan hakemlere tebrik geldi.

"SAHNEYE HAKEM ÇIKTI.."
Ziya Doğan, şunları söyledi:

"Maça iyi başladık ve hırslı oynadık. Pozisyon bulduğumuz dakikalarda hakemin yanlı kararları nedeniyle sonuca ulaşamadık. Belki, çok klasik olacak, ama bunu söylemeden edemeyeceğim. Sahnede bir arkadaşımız vardı, maçı yöneten. 18 içinde bazen ani faul olur göremezsin, ama rakip oyuncu bir metre önünde tutuyor, çekiyor, görüyor ama vermiyor. Bu maçın ilk yarısı iyi değerlendirilsin. Biz mağlup duruma düşünce hakem bizim lehimize dönmeye başladı. Üzülerek söylüyorum. Hatta ikinci golü de incelemek lazım. Tuna'nın taban girdiğini sanıyorum. İkinci golü kalemizde görünce inanılmaz fauller verdi lehimize. Çok uyanık bir maç yönetti.

Olsun biz bunların hepsinin üstesinden geliriz. Ben her zaman söylüyorum. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım, kenetlenelim. Biz bu zor günleri geçeriz."

Geçen hafta mağlup oldukları maçtan sonra hakemi kutladığına dikkat çeken Doğan, "Bugün böyle konuşuyorsam bu suç benim değil. Gençlerbirliği, çok iyi bir takım, onların galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum. Son dakikalarda iki adımdan kaçırdığımız goller var. Bunları atsaydık, buradan galip de ayrılabilirdik. Bugün daha ofansif oynayarak evsahibi takım avantajını değerlendirmek istiyorduk, ama olmadı sahadan yenik ayrıldık. Bu maçı burada unutup önümüzdeki maçları düşünmemiz lazım. Bu zorlukları aşarız. Lütfen hakemler biraz daha dikkatli olsun, bunu söylerken biraz daha utanıyorum. Ama söylemesen de adamın kafasını gerçekten eziyorlar. Benim belki futbol hayatımda 10 kere 15 kere maçın hakemini tebrik etmişimdir. Eğer bugün böyle konuşuyorsam gerçekten düşünmek lazım. Karşılaşmanın hakemi bugün öyle lüzumsuz fauller verdi ki, 80. dakikadan sonra da önüne gelene sarı kart gösterdi. Bunu asla mazaret olarak kabul etmiyorum. Biz bu maçı unuttuk, önümüzdeki maçları düşünmek zorundayız. Camia olarak kenetlenmek zorundayız. Çünkü 3 puanlı sistemde arka arkaya alacağımız puanlarla bir anda üst sıralara çıkabaliriz. Ben Malatyaspor camiasının düşme korkusu yaşamasını istemiyorum, ama hakkımızı da yedirmesinler" diye konuştu.

O İSE HAKEMİ KUTLADI..
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise karşılaşmanın ilk dakikalarında tansiyonun yüksek gibi göründüğünü, ancak her iki takım oyuncularının da centilmence mücadele ettiğini vurguladı.

Hakemlerin de başarılı olduğunu belirten ve tebrik eden Bakkal, ''İnanılmaz güzel bir oyun ortaya çıktı. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Galip gelmek için çıktık ve başardık'' dedi.

Malatyaspor'un verilmeyen golüyle ilgili pozisyonu iyi göremediğini, sadece yan hakemin bayrak kaldırdığını gördüğünü belirten Bakkal, "Biz her maçta aynı ciddiyetle oynuyoruz. Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil, Fenerbahçe ve Beşiktaş da aynı mücadeleyi sergiliyoruz. Mehmet Nas iyi oynadı, iyi oyununu da bir golle süsledi. Ama yediğimiz golde bir pas hatası yapmıştı, herhalde gol atınca bundan dolayı hırslandı. Seyircinin maçlarda olması takımları motive ediyor. Bizi de motive etti, iyi oynadık, taraftarlara iyi bir futbol seyrettirdik."dedi.

FOTOĞRAFLAR: Levent BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız