SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sahneye Has Parti Çıktı'

A- A+ PAYLAŞ

Has Parti adayları Bakırcılar Çarşısı'nda vatandaşlarla görüştü, seçimde oy istedi.

Partinin basın bülteni şöyle:

"Has Parti il teşkilatı 12 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında gündüz esnaf ziyareti yapan il teşkilatı ve vekil adayları, akşam ise mahalle toplantıları yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Has Parti İl Teşkilatı ve vekil adayları Bakırcılar Çarşısı Esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Çarşı esnafın hayır duasını da alan parti teşkilatı ilgiden bir hayli memnun kaldılar. Bakırcılar Çarşısında nalburluk yapan bir esnaf ise Has parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’tan bahsederek “ Numan Bey’in çok mert ve dürüst konuşmaları var. Bu da insanlara güven veriyor. Hiçbir parti liderinde böyle bir şey göremiyoruz. Benim için Numan Kurtulmuş çok farklı” diyen esnaf, oyunu Has Parti’ye vereceğini belirtti.

Has Parti il teşkilatı bakırcılar çarşısı esnafı ziyaretinin ardından Kaynarca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında ilk olarak konuşan Has Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın Türkiye’nin seçim sürecine girmesiyle siyaset anlayışının değiştiğini belirterek şunları söyledi;

Taşkın “ Siyaset havası iyice ısındı. Ortam gerildi, kılıçlar çekildi, saflar belirlendi, üsluplar ağırlaştı. Artık siyaseti takip edemez hale geldik. Diğer parti liderleri birbirlerine ağır ifadeler kullanarak siyaset yapmaya çalışıyorlar. Kimse kimsenin derdini dinlemiyor, sormuyor. Siyasetin tam tıkanmış bir döneminde Numan Kurtulmuş’un önderliğinde Has Parti siyaset sahnesine çıktı. Kutuplaştırmadan, bölmeden, parçalamadan, herkesi bu memleketin özgür bir evlatları olarak gören Has Parti iktidarlık için emin adımlarla ilerliyor.”

Has Parti 3.sıra vekil adayı Gürsu İnan ise Türkiye’deki işsizlik sorununun hat safhaya çıktığını, gençlerin gelecek kaygısı taşıdığını söyledi. İnan sözlerine şöyle devam etti; “Kadrolaşma ve özelleştirmenin sonucu olarak istihdam açığımız ortaya çıktı. Üniversiteyi bitiren gençler, iş olanakların kısıtlı olmasından dolayı umutsuzluğa kapılıyor. Özelleştirilmiş olan kamu kurumlarının tekrar kamusal hale getirilmesiyle işsizlik sorununu çözebileceğimize inanıyoruz.”

İktidar Partisinin insanlarını sınıflandırdığından şikâyetçi olan vekil adayı Mustafa Gümüşboğa “ Sınıflandırma var mı yok mu diye tartışmamıza gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Seçim gezilerimiz sırasında Çevreyolu’nun altı diye bir tabir var, biz bu sözü çok duyduk. İşte sınıflandırma size, Çevreyolu’nun altı. Kendi oturdukları mahallelerde 10 metre de bir ışıklandırma var. Şöyle bir etrafımıza bakalım kaynarca mahallesinde bir tane bile ışıklandırma yok. Işıklandırmaları 10 metre de bir değil 50 metre de bir yerleştirin. Ama hizmet yapın. İnsanlara değer verin. Biz Has Parti olarak hizmet yapabilecek bir ekip istiyoruz, bunun içinde gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyoruz.”

Has Parti’nin en önemli özelliğinin insanlara verdiği değer olduğunu söyleyen emekli asker ve 5. sıra vekil adayı Ali Durak “ Türkiye şartlarında fakir, zengin, batı, doğu, güney, olarak sınıflandırmalar var. Kişi başına düşen gelir, batı tarafında yeniliyor, doğuda ki insanlara ise çok azı yansıtılıyor. Ekonomik dağılımında ki haksızlığı Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş seçim beyannamemizde açıkladı. İnşallah Türkiye hak ettiği yere ve ekonomiye 13 Haziran sabahı kazanmak için iş başı yapacaktır.”diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız