SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Aspirinde 3 Kişi Serbest

A- A+ PAYLAŞ

Sahte İngiliz Asprini üretildiği bildirilen hayvan ilacı üretim ruhsatlı işyerine yapılan baskında gözaltına alınan 3 kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları, bu arada işyeri sahibi Önder A.'nın da daha önce karıştığı "yağmaya azmettirme" suçlamasından halen Malatya E Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak Jandarmadan verilen bilgi şöyle:

"10.12.2007 günü saat:16.00 sıralarında Yeşilyurt-Özsan sanayi sitesinde faaliyet gösteren Ö.A (Hamdi oğlu )’na ait veteriner (hayvansal) ilaçları üretimi ruhsatı bulunan iş yerinde ruhsatsız ilaç üretildiğine ilişkin alınan ihbar üzerine, İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yapılan operasyonda; İmalathanede 200 bin adet ambalajlı Aspapirine tablet, 1000 kg. paketlenmemiş Aspapirine tablet 1.000 adet boş Aspapirine kutusu, 7.000 adet kutulara ait kapak, 20.000 adet İngiliz Aspapirine yazılı ilaç etiketi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak şirket çalışanı İ.S (Müslüm oğlu), M.E.K (Mahmut oğlu) ve M.A (Mehmet oğlu) gözlem altına alınmış, C.Başsavcılığının talimatıyla ifadesi alınan şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. İş yeri sahibi Ö.A’nun ise daha önceden işlediği yağmaya azmettirme suçundan Malatya E tipi ceza evinde tutuklu olarak bulunduğu tespit edilmiş. Olup, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte tahkikata devam edilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız