SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Diş Hekimlerine Dikkat!

A- A+ PAYLAŞ

Diş Hekimleri Odası Malatya Şube Başkanı Dt. Gökmen Kenan Özdal, "Malatya genelinde hepatit hastalığı büyük oranda baş gösteriyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de sahte diş hekimlerinin varlığıdır. Vatandaşlarımızın insan sağlığıyla oynayan sahte dişçilere dikkat etmeleri gerekiyor" dedi.

Sahte diş doktorlarının önünü kesmek için büyük çaba harcadıklarını kaydeden Özdal, "Sahte diş hekimleri insanların sağlıklarıyla oynadıklarının farkında değiller. İnsanların bu tür insanlara karşı dikkat etmeleri gerekiyor. Hijyen koşullarında yoksun, steril olmayan aletler ile yapılan işlemler sonucu vatandaşlara bir çok bulaşıcı hastalık bulaştırılıyor. Bizim mesleğimiz çalışmalarımızda çok dikkat etmemiz gereken bir meslek.

Ancak sahte dişçiler, insanların sağlıklarını gözetmiyorlar. Bu sebeple ortaya bulaşıcı hastalıklar çıkıyor. HİV virüsü ve hepatit gibi bulaşıcı hastalıklar bu nedenle insanlar arasında yayılmaya başlıyor. Malatya da Türkiye ortalamasının üzerinde bir hepatitli hasta olayı var. Bunların önlenmesi konusunda biz Diş Hekimleri Odası olarak insanların hasta olmalarını ortadan kaldırmak olmalı.

Biz bilinçsiz ve yetkisiz olarak çalışan sahte dişçilerin hastalıkların bulaşmasında en önemli etkisinin olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bu tür insanların ortadan kaldırılması için Malatya bölgesinde çalışma başlattık.

Bunun üzerine özellikle gidiyoruz. Üzerimize düşen vazifeyi yapacağız. Bu insanları ortadan kaldırmakta kararlıyız. Bu insanlar bir şekilde ortadan çekilecekler. Tavizimiz yoktur" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız