SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Fatura Tahsilatçısı Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı kişi ya da kuruluşların yetkileri olmadığı halde elektrik fatura tahsilatı yaptıklarının saptandığı belirtilerek, buralara fatura ödemesi yapılmaması uyarısında bulunuldu.

FEDAŞ'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Son zamanlarda Teşekkülümüz ve Şirketimiz tarafından yetkili kılınmamış bir takım özel kişi yada kuruluşların çeşitli merkezlerde irtibat büroları kurarak, e-mail adresi vererek ve danışma hatları açarak elektrik faturası tahsili yoluna gittikleri müşahede edilmiştir.

Bilindiği üzere fatura tahsilatı,Şirketimiz İl Müdürlüğü vezneleri aracılığı ile yapıldığı gibi,Teşekkülümüz veya Şirketimiz tarafından yetkili kılınmış banka şubeleri vasıtasıyla da hiçbir problem yaşanmadan yapılabilmektedir.

Önemle belirtmek gerekir ki; İleride ödeme konusunda vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntıya girmemeleri için fatura tahsilatı bakımından tarafımızca yetkilendirilmemiş kişi veya kuruluşlar eliyle ödemelerini yapmamaları,veznemiz ve yetkili banka şubeleri aracılığı ile ödeme yapmaları hususu kamu oyunun bilgisine saygıyla sunulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız