SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sahte Kahramana İhtiyaç Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İhsan Işık, Türkiye'nin yepyeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi.

TP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İhsan Işık, TP Malatya İl Başkanlığı tarafından Aksaç Otel'de düzenlenen eğitim semineri öncesinde partililere hitap etti. Türkiye'nin yepyeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu belirten Işık, son dönemlerde görev başına gelen hükümetler ve partilerin ülkenin kronikleşmiş temel sorunlarına köklü çözümler bulmak yerine hep pansuman tedbirler aldıklarını savundu. Bugün halkın yüzde 90'ının perişan vaziyette olduğunu da savunan Işık, "Bu kadar büyük
sorunlara pansuman tedbirlerle bir çözüm bulacak hükümetlere Türkiye'nin ihtiyacı yok. Bu kadar sorunumuz çözüm beklerken, sahte kahramanlara, siyaset şovmenlerine Türkiye'nin ihtiyacı yok. Yanlış özelleştirmelerle şimdiye kadar 10 binlerce insanımızı işsiz bırakan ve şimdi yapmaya hazırlandığı yeni özelleştirmeler ile on binlerce insanımızı daha işsiz bırakmaya hazırlanan bu hükümete de Türkiye'nin ihtiyacı yok" dedi.

Türkiye'nin yepyeni bir siyaset anlayışına, yepyeni bir dönem ve yepyeni bir lidere ihtiyacı olduğunu iddia eden Işık, "Türkiye'nin yepyeni bir lidere, yani Abdüllatif Şener'e ihtiyacı vardır. Biz, Abdüllatif Şener'in kadroları olarak, onunla birlikte kurduğumuz Türkiye Partisi'nin tüm üyeleri olarak Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Türkiye'ye yeni bir siyaset anlayışı getiriyoruz. Şimdiye kadar siyaset yapan liderleri de, yöneticileri de eskimiş ve köhnemiş bir siyaset anlayışını takip etmişlerdir. Bu ülkede liderlerin birbirlerine hakaret etmesiyle, milletvekillerinin birbirlerini yumruklamasıyla, siyasetçilerin her Allah'ın günü sadece ve sadece birbirlerini eleştirmesiyle Allah aşkına bu ülkenin hangi meselesine, hangi problemine çözüm bulabiliriz? Dolayısıyla Türkiye'de her şeyden önce zihniyetin değişmesi lazım. Türkiye'de siyasetin rant aracı olarak kullanılmasından kurtulması gerekiyor. Türkiye'nin siyasetin samimi bir şekilde sadece ve sadece halka hizmet aracı olarak görülmesi lazım. Biz bu
anlamda diğer partilerden farklıyız" diye konuştu.

TP Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç ise, TP olarak vatandaşların evde, köyde, şehirde huzurlu ve güvenli yaşayacağı barış ve vicdanın hakim olacağı eşit birey olmanın gereğinin önündeki tüm engelleri kaldıracaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız