SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Kredi Kartının Firarisi..

A- A+ PAYLAŞ

Sahte kredi kartlarıyla 16 eczaneyi dolandırdıkları gerekçesiyle 2 kişi tutuklanırken, polis 1 kişiyi arıyor.

İHBAR ÜZERİNE OPERASYON
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce, 34 VJ 8644 plakalı araçta bulunan bazı şahısların, değişik eczanelerden sahte kredi kartlarıyla alışveriş yaptıklarının bildirilmesi üzerine, aracın Devlet Hastanesi yanında ele geçirildiği, içinde bulunan 23 yaşındaki Serkan O. ve 26 yaşındaki Turgut A.'nın gözaltına alındığı bildirilmişti.

Şahısların polis merkezine getirildikleri sırada, Serkan O.'nun, çöp kutusuna kredi kartı attığının görülmesi üzerine, bu şahsın adına düzenlenmiş sahte kredi kartının çöpten çıkarıldığı, araç içerisinde yapılan aramada, aynı şahıs adına düzenlenmiş 5 adet, Murat Ş.adlı şahıs adına düzenlenmiş 3 adet sahte kredi kartı ile, kredi kartı seri numaralarının yazılı olduğu ajanda, alışveriş slipleri, 113 kutu değişik marka ilaç, banka hesap cüzdanları ve dekontlarının bulunduğu belirtilmişti. Yapılan araştırmada, gözaltına alınan iki şahsın, 16 eczaneden sahte kredi kartı ile alışveriş yaptıkları saptanmıştı.

Bu arada, şahısların yakalandığı aracın içerisinde, sağ ön paspasın altında jelatine sarılı 4 gram esrar bulunduğu da belirtilmişti.

Sahte Kredi Kartı ile dolandırıcılık suçlamasıyla adliyeye verilen Serkan O. ile Turgut A. tutuklanırken, polis aracın sahibi olduğu belirtilen, ayrıca araçta adına düzenlenmiş 3 sahte kredi kartı bulunan Murat Ş.adlı şahsı aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız