SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Para ve Deterjan!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarmanın başlattığı, daha sonra polisin de katıldığı operasyonda sahte madeni para ile deterjan piyasaya sürmeye çalışan 4 şahıs gözaltına alındı.

Jandarma'dan yapılan açıklamaya göre; Battalgazi ilçesi Toygar Köyü'nde bakkallık yapan 36 yaşındaki Şükrü G.adlı şahsın, piyasaya sahte madeni 1 YTL sürdüğü haber alınınca, savcılıktan alınan arama kararının ardından şahsın ev ve işyerinde arama yapıldı. Aramada 429 adet madeni sahte 429 adet 1 YTL ele geçirildi.

Şahsın sorgusu sonucu, sahte paraların 47 yaşındaki Muzaffer Ö., 47 yaşındaki Aziz T. ve 39 yaşındaki Adil E.adlı şahıslar tarafından, piyasaya sürülmek üzere köy bakkalına verildiğinin belirlendiği jandarma tarafından açıklandı.

Soruşturma sırasında, aynı şahısların Malatya merkezinde de sahte deterjan üretimi yaparak piyasaya satma hazırlığında oldukları saptandı. Nöbetçi savcıdan alınan arama kararı ile Muzaffer Ö., Aziz T. ve Adil E.adlı şahısların ev ve işyerlerinde, polisle müşterek arama yapıldı. Bu şahıslardan Muzaffer Ö.'nün annesine ait evde piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 116 adet dolu 500 gramlık Calgon marka deterjan, 1.570 adet boş 500 gramlık sahte Calgon marka deterjan kutusu, 2 adet boş deterjan çuvalı, 2 adet yapıştırıcı, 2 adet fırca, Aziz T.adlı şahsa ait depoda da 14 adet sahte Calgon marka dolu deterjan ele geçirildiği Jandarma'nın açıklamasında yeraldı.

4 şahsın gözaltına alındıkları, haklarındaki soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız