SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Para ve Esrar Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:39:49
Sahte Para ve Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri uyuşturucu, sahte para ve kaçak sigara ele geçirdi.

Konuya ilişkin olarak Valilik aracılığıyla yapılan Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlümüz görevlilerince İlimiz merkez ve ilçelerinde meydana gelebilecek suçları önlemek ve şüphelileri tespit etmek/yakalamak amacıyla ilgili mahkemelerden alınan arama ve el koyma kararlarına istinaden yapılan çalışmalar neticesinde;

22-23.11.2014 tarihlerinde (4) farklı olay meydana gelmiştir. 

1.Olay : 22.11.2014 günü ilimiz şehir girişi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde durumunda şüphelenilerek durdurulan, sürücülüğü A.E. isimli şahsın yaptığı 76 **6*7 plaka sayılı araçta yapılan aramada çeşitli marklarda toplam 15.390 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

2.Olay : 22.11.2014 günü İlimiz şehir girişi Bulgurlu köyü yol ayrımında durumundan şüphelenilerek durdurulan şehirlerarası otobüste yapılan aramada H.B. isimli şahsa ait 3 adet valiz içerisinde çeşitli markalarda toplam 3.030 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

3.Olay : 22.11.2014 günü ilimiz şehir girişi Bulgurlu köyü yol ayrımında durumunda şüphelenilerek durdurulan şehirlerarası otobüste yapılan armada T.A. isimli şahsa ait 2 adet valiz içerisinde çeşitli markalarda toplam 980 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

22.11.2014 günü yapılan çalışmalarda 3 ayrı olayda toplam 19.400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş A.E. , H.B. ve T.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınarak, haklarında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara ) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

4.Olay : 23.11.2014 günü İlimiz Kale İlçesi Kaymakamlığı önünde yol uygulaması neticesinde yapılan çalışmalarda; sürücülüğünü Y.T.’nin yaptığı 44 **19* plakalı araçta (246) gram uyuşturucu madde ve 100 TL banknotlar halinde sahte olduğu değerlendirilen 20 tanesi aynı 3 tanesi farklı seride olan toplamda 2.300,00 TL sahte banknot ele geçirilmiştir. Y.T. ile birlikte aynı araç içerisinde bulunan A.B. isimli şahıs hakkında yasal işlem yapmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu sevk edilmiştir."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız