SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sahte Talihli!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kendine sayısal loto çıktığını belirterek, 11 kişiyi dolandırıp 28 bin TL parayı alan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, E.Ö., adlı şahısın yol şantiyesinde çalıştırmak için Kahramanmaraş'tan Malatya'ya çağırdığı, E.Ş. ve M.A. adlı şahıslara cep telefonuna mesaj gelmiş gibi, sayısal loto kuponunu çıkartıp, 6'lı tutmuş gibi yaparak, "Bana 1 milyon 490 bin TL çıktı. Sen bana uğurlu geldin, sana 200 bin TL vereceğim. Parayı almak için 800 TL'ye ihtiyaç var" diyerek para istediği, şahıslarında 2 gün sonra E.Ö.'ye 800 TL parayı gönderdiği belirtildi. E.Ö.'nin ikinci kez, "Para yetmedi, bin 200 TL paraya daha ihtiyaç var" demesi üzerine E.Ş. ve M.A., durumdan şüphelenerek polise şikayette bulundu.

Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda E.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, E.Ö.'nün aynı yöntemle 10 kişiyi daha dolandırıp, toplam 28 bin 670 TL parayı aldığı tespit edildi.

Şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız