SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sahte'' Teşekkür Belgesi Bunalıma Soktu Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinin Balaban Kasabası Yukarıulupınar Köyü'nde 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, kendi düzenlediği sahte "Teşekkür Belgesi"nin ortaya çıkması üzerine babasından korkarak intihar etti. Akçadağ ilçesi Kürecik Tataruşağı Köyünde de 27 yaşındaki şahıs, bunalım sonucu kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

"SAHTE TEŞEKKÜR BELGESİ" İNTİHARI..
Darende Balaban Yukarıulupınar Köyü'nde, 13 yaşındaki F.G., babasına ait ruhsatlı av tüfeğini karnına ateşleyerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde öldü.

Olayla ilgili olarak Jandarmanın açıklaması, ilginç detaylar içeriyordu. Jandarmanın açıklamasına göre; F.G., okulundan teşekkür belgesi alamadığı için, okul müdürünün odasına girdi ve okul mühürünü alarak sahte teşekkür belgesi yaptı. Bu durumun öğrenilmesi üzerine F.G. mühürü okula iade etti. Okul müdürünün, bununla ilgili olarak F.G. hakkında herhangi bir işlem yapmadığı, ancak okul açıldığı zaman babasına söyleyeceğini bildirdiği belirtilirken, 6 Şubat günü okulların açılmasıyla, bu olayın babası tarafından öğrenileceğini ve babasının kendisini döveceğinden korkan F.G., bunalıma girdi ve 5 Şubat Pazar günü saat 14.00 sıralarında, evin duvarına asılı olan, babasına ait ruhsatlı av tüfeğini karın boşluğuna dayayarak ateş etti. Olayı farkeden 20 yaşındaki yengesi F.G. ve onun haber verdiği komşuları tarafından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.G., ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi, ancak kurtarılamadı. Olaya Darende Cumhuriyet Başsavcılığı el koyarak soruşturmaya başladı.

BUNALIM İNTİHARI..
Öte yandan, Akçadağ ilçesi Kürecik Tataruşağı Köyünde oturan 27 yaşındaki K.A. da, geçtiğimiz Pazar günü saat 11.00 sıralarında, kendisini evin odunluk olarak kullanılan bölümünün tavanına iple asarak yaşamına son verdi.

Ruhsal bunalım geçirdiği öne sürülen K.A.'nın cesedini, babası M.A.'nın bulduğu belirtilirken, cesedin otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı, Akçadağ Başsavcılığı'nın soruşturmaya başladığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız