SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şaibesiz ve Doğru Bir Seçim"

0
Güncellendi - 2018-06-25 18:51:13
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bazıları daha sandıklar açılmadan veya 'seçimler üzerinde şaibe var diyerek yaygara koparanlara inat gerçekten çok şaibesiz ve doğru bir seçim yapılıyor. İnşallah sonuçta da AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı millet iş başına getirerek, hizmetlere kaldığımız yerden devam ederiz. Bugüne kadar 16 yıllık AK Parti iktidarında getirilen kazanımların perçinlenerek devamı, erdem, irade ve cesaretle Türkiye'nin şahlanışına hep beraber tanıklık ederiz" dedi.

Bakan Tüfenkci, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu Malatya'da kullandı.

Eşi Esra, çocukları Merve ve Melih Tüfenkci ile birlikte oy kullanmaya giden Bakan Tüfenkci, oyunu Yeşilyurt İlçesi Sadiye Ünsalan Ortaokulu'nda 2247 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanma işlemi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Tüfenkci, "Gerçekten Türkiye tarihi bir seçim yapıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni kimin uygulayacağı noktasında bugün sandıklarda milletimiz karar verecek. 16 Nisan'da 'hayır' diyenleri mi iş başına getirecek yoksa o gün 'evet' diyenleri mi iş başına getirecek bugün karar verilecek.

Öncelikle seçimlerin Malatya'mıza, Türkiye'mize ve insanlığa hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum. Bu seçimlerde dünyanın gözü Türkiye'de. Bu saate kadar sakin bir seçim geçiriyoruz. İnsanlar demokratik iradelerini kullanma noktasında yoğun bir şekilde sandıklara geliyorlar ve iradelerini, tercihlerini yapıyorlar. Bugün artık söz ve karar milletin olduğu saatleri yaşıyoruz. İnşallah sonuçlarda sandıklar açılana kadar bu şekilde huzur içerisinde geçer" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Tüfenkci, seçimin şaibesiz ve güzel bir şekilde geçtiğini ifade ederek, "Gerçekten devletimiz sandık güvenliğini sağlama noktasında, huzuru temin noktasında güvenlik güçlerimizle beraber yoğun bir mesai içerisindeler. Yurt dışından gözlemciler var. Hatta Malatya'da da ben sandık gezerken yurt dışından gelen gözlemcilere rastladık. Dolayısıyla bazıları daha sandıklar açılmadan veya 'seçimler üzerinde şaibe var diyerek yaygara koparanlara inat gerçekten çok şaibesiz ve doğru bir seçim yapılıyor. İnşallah sonuçta da AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı millet iş başına getirerek, hizmetlere kaldığımız yerden devam ederiz. Bugüne kadar 16 yıllık AK Parti iktidarında getirilen kazanımların perçinlenerek devamı, erdem, irade ve cesaretle Türkiye'nin şahlanışına hep beraber tanıklık ederiz" diye konuştu.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız