SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şair ve Yazarlar Levent Vadisi'nde

0
Güncellendi - 2017-09-12 03:46:04
Şair ve Yazarlar Levent Vadisi'nde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Şairler Yazarlar Çalışma grubu üyeleri sosyal kültürel çalışmalar kapsamında Levent Vadisine bir gezi düzenledi. Gezi programına Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Şairler Yazarlar Çalışma Grubu Temsilcisi Mesut Çitil, şairler ve yazarlar çalışma grubu üyeleri katıldı.

Programda konuşan Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin okuryazar oranı ile birlikte edebiyat, şiir ve edebi sanatlara olan alaka ile ölçüldüğünü, Malatya’da da bu anlamda çok büyük bir potansiyelin olduğunu söyledi.  Pektaş, genç nesillerin şiir ve edebiyatla buluşmaları adına çok farklı çalışmalar yapacaklarını belirterek, Malatya’nın yerel şair ve yazarlarının düzenlenen gezi programına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Temsilcisi Mesut Çitil, şairler ve yazarlar çalışma grubu olarak belirli periyotlarda bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirtti. Özellikle genç şair ve yazarların deneyimli şair ve yazarlarla buluşması bilgi ve tecrübe paylaşımı noktasında düzenlenen gezinin çok anlamlı olduğunu ifade eden Çitil, “Kentin eşsiz bir güzelliği noktasında müstesna insanlarla bir arada olmak gerçekten çok farklı bir duygu” dedi.  Çitil, bu tarz programların devam edeceğini belirterek Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Malatyalı yerel şair ve yazarlar düzenlenen programın çok anlamlı olduğunu belirterek, gezi kapsamında çok genç şairlerle de bir araya gelme fırsatı yakalama imkânı sağlayan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ettiler.

Levent vadisini gezen şair ve yazarlar daha sonra Sultansuyu Barajı üzerine inşa edilmiş ve “Yüzen Ada” olarak adlandırılan mekânda şiir dinletisi ve türkü programı gerçekleştirdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız