SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şakacı Müdüre Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, şaka olsun diye kendini mülkiye müfettişi olarak tanıtıp resmi kurumu denetlemeye kalkıştığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Olay, Pütürge İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde meydana geldi. Şaka olsun diye kendisini mülkiye müfettişi olarak tanıtıp kurumu denetlemeye kalkıştığı iddia edilen Ali Ekber A. (47), İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince gözaltına alındı. Ali Ekber A.'nın Malatya'nın Arguvan nüfusuna kayıtlı olduğu ve halen bir ilçede nüfus müdürü olarak görev yaptığı bildirildi.

Şaka yapmak isteyen müdür "Yalan Beyanda Bulunmak" suçlamasıyla Pütürge İlçe Emniyet Amirliği'nce gözaltına alındı ve gönderildiği adliyece salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız