SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakarya'da Malatya Standı

A- A+ PAYLAŞ

 

Sakarya'daki Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliğinde stand açtı.

Dernekten konuya ilişkin olarak yayınlanan bülten şöyle:

"Sakarya Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ramazan ayı boyunca misafirlerini ağırlayacağı Sakarya Kent Meydanında ki standını açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu tarafından yapılan açılışta misafirlere kaysı ve çay ikram edildi. Yöresel kültür ile ilgili kitapların sergilendiği ve Sakarya'da yaşayan Malatyalıların bir araya geldiği standta Malatya şehrini tanıtan broşürler ve resimler misafirlere dağıtıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sakarya Malatyalılar Derneği Başkanı Sayın Veysel Yuvalı, Sakarya ve civarında yaşayan Malatyalıları hem Sakarya Malatyalılar Derneği'ne hemde Sakarya Kent Meydanında açılan standa davet ederek daha geniş çaplı organizasyonlarda bir araya gelmek istediklerini belirtti."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız